2789
عنوان

اسم دخنر

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب پس چی بذارم🙄

سلین

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
سلین

سلین داریم آخه،نمیخام تکراری باشه

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

الما خوبه 

مم دیروز اسم دخترونه شنیدم واسم جدید بود معنیشو دقیق نمیدونم 

آلیا 

فکر میکنم به معنی بهشت باشه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
الما خوبه  مم دیروز اسم دخترونه شنیدم واسم جدید بود معنیشو دقیق نمیدونم  آلیا  فکر ...

الما اسم ترکی هستش عزیزم یعنی سیب

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
میدونم جانم خودمم ترکم

منم ترکم خوشبختم❤

منم ترکم خوشبختم❤

منم خوشبختم عزیزم 

انشالله بسلامتی و راحتی فارغ بشی نی نیتو بغل کنی 🌺🌺🌺

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
بذار هانا واااقعا هم اسم خیییلی قشنگیه به هلن هم میاد

نمیدونم چرا به دلم نمیشینه🤭

منم خوشبختم عزیزم  انشالله بسلامتی و راحتی فارغ بشی نی نیتو بغل کنی 🌺🌺🌺

ممنون گلممم