2789
من خودم هرروز برنج میخورم ک سردی هس اونم مدام چیزای گرم میخوره ولی از رابطه زیاد خوشش نمیاد میترسه ...

😂😂😂 ولی واقعا ام اینجوریه فکنم جمله اخرت میگن زیادیش باعث ضعیفی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت قبل ازدواج چطوری میشه فهمید بجز مشاوره

نمیدونم واقعا عزیزم. راهی نداره جز اینکه از طرف بپرسی که اونم تو ایران خیلییی کم پیش میاد کسی جنبشو داشته باشه و مودبانه در موردش صحبت کنه. خیلیییی موضوع مهمیه واقعا. حاضرم شرط ببندم ۷۰ درصد طلاقا دلیلش به رابطه جنسی نامطلوب ختم میشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نمیدونم واقعا عزیزم. راهی نداره جز اینکه از طرف بپرسی که اونم تو ایران خیلییی کم پیش میاد کسی جنبشو ...

الان داشتم یه ویس گوش میکردم همینو میگفت میگفت مثلا مرد نارضایتی داره سر اون ب چیزای دیگ گیر میده

الان داشتم یه ویس گوش میکردم همینو میگفت میگفت مثلا مرد نارضایتی داره سر اون ب چیزای دیگ گیر میده

دقیقا‌‌ هر طرفی که رضایت نداشته باشه شروع میکنه به گیر دادن به چیزای دیگه. خودش میشه باعث دعوا‌.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush