2777
2789
عنوان

ی مشت بچه‌ی عقده‌ای ریختن توی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 78 پست
من ک نگفتم هرکی سنش کمه بی‌ادبه نی‌نی‌یار جان چرا تاپیکو درست نخوندین گفتم یسری کاربرا سنشون کمه و ...

عنوان تاپیک شما با ادبیات توهین امیز به کاربرها هست لطفا همونطور که برای خودتون خواهان احترام هستید برای کاربرها هم این حق قائل بشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمن هرکسی که سنش زیر ۱۸ساله بیشعور نیست ،درواقع شعوربه سن بستگی نداره واینکه هرکسی سلیقه ای داره کسی حق توهین نداره اگه شما ازکسی خوشت نمیاد فقط نظرخودتون روگفتین حالا نمیدونم چطوری به نظر شما توهین کردن 

همه رو هم ب ی چشم نبینید خیلی از بالای ۱۸ ساله ها هم طرفدار اون بازیگران و ادب. اینه ک ی جمع رو بی ...

ولی اگر با یکی از اونها ازدواج کنن ممکنه خیلی پشیمون بشن ها. به دلایل غیر قابل بازگو کردن.

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم
ولی اگر با یکی از اونها ازدواج کنن ممکنه خیلی پشیمون بشن ها. به دلایل غیر قابل بازگو کردن.

نمیخوان ک ازدواج کنن

همه ما ب ی سلیبریتی هایی علاقه داشتیم

مشکل ندارع ک

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

انسان های عقده ای زیادن

صد بار گفتم بازم میگم

بلکه یکسری ادم این اخلاقشون رو عوض کنن

میدونید چه ادم هایی عقده ای هستند؟استارتر هایی ک این تایپک ها رومیزنن

۱.عکس النگوهای قدیمی والنگو های جدیدم 😐😐😐😐جا داره در مورد این تایپک بگم ک استارتر عزیز ، النگوهایی ک روش پره پستی و بلندیه و تا ارنجت النگو انداختی و میخوای بکنی تو چشم بقیه اصلا قشنگ نیست . نه این اخلاقت و نه النگوت.

۲. کیا امشب س ک س داشتن؟چطور بود؟؟😐😐😐😐😑😑😑😑

۳.شوهرم ۴۵ دقیقه داداششو با کمربند زد!!!

۴.تایپک هایی ک داستان خیالی و فیلم هندی میسازن!!!!😐

۵.شوهراتون چقدر درامد دارن؟شعور داشته باشید لطفااااا . یکی شوهرش ماهی ۳۰ میلیون درامد داره یکی شوهرش بیکاره . حسرت رو نیارید تو دل بقیه .

۶ . پول تو جیبی ک شوهرتون میده چقدره؟

۷ . کادو های دوست پسرم!

۸ . بیاااااییید عکسمووو میخوام بزارم!!!!!سریع بر میدارما زود بیاید😐😐😐😐😐

لطفا# انسان باشیم نه حیوان

چقدر بد دهن شدی جدیدا😤

خو چیه مگه

تازه اینا به سن بلوغ رسیدن هورمون هاش جابه جا شدن خودشون میرن

هرکی پایین ۱۸ سال باشه بی شعوره؟

عجببببب

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
چقدر بد دهن شدی جدیدا😤 خو چیه مگه تازه اینا به سن بلوغ رسیدن هورمون هاش جابه جا شدن خودشون میرن ...

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم
عنوان تاپیک شما با ادبیات توهین امیز به کاربرها هست لطفا همونطور که برای خودتون خواهان احترام هستید ...

نی نی یار جون موافق هستی باهاش😢؟

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

دلمو شکستی

عزیزم مگه چیزی زدی؟

من۱۶ سالمه

عقل حسابه نه سن😏😏😏😏

شما هم به مردم توهین نکن