راستش امروز خیلی حالم گرفته است ی جوون کاری و خوب از آشناها ایست قلبی کرده و فوت شده تقریبا ۲۸ساله میگن سالم سالم بوده بعد افطار ایست قلبی کرده !ب نظرتون چی باعث ایست قلبی میشه اخه چرا همینجوری یهو آدم سالم باشه ایست قلبی کنه !خب یکی ک مریضی قلبی داره ی چیزی ولی کسی ک هیچ مشکلی نداره چطور میشه ایست قلبی کنه ؟اخه خیلی زیاد از این موردا دیدم دختر جوون پسر جوون سالم کم سن چرا اخه؟
چطور متوجه شدین آریتمی دارین اینکه دراز کشیدم یهویی یه ضربه کوبنده میخوره به قفسه سینم آریتمی ...
ب خدا منم همینجوری میشم دکتر رفتم گفت ک دریچه میترالم. شل دکتر ک میگفت بیشتر خانما این و دارن فک نکنم مهم باشه اما من جدیدا سر صبح کلا فلج میشم یعنی موقعی ک زیادی خوابم میاد انگار ک بختک روم افتاده باشه نمیتونم تکون بخورم سرم ی جوری میشه ! ضربان قلبم ومیشنوم بعد فک میکنم دارم میمیرم وحشتناک امروز برای خودم ترسیدم چون صبحی اینجوری شدم !بعد جالب اینجاست انگار مغزم من و گول میزنه هر وقت تو این حالتم انگار انگشتم و گاز میگیرم بیدار شم یا موهام و میکشم در حالی که در واقعیت من هیچ کاری ازم بر نمیاد یهو میپرم عادی میشم !حالا همه آش ب کنار اون فشاری ک ب سرم و قلبم اون لحظه میاد وحشتناک
ب خدا منم همینجوری میشم دکتر رفتم گفت ک دریچه میترالم. شل دکتر ک میگفت بیشتر خانما این و دارن فک نکن ...
شما تجربه این موردی ندارین ؟؟من هر دکتری میرم نمیتونه تشخیص بده دندونام چفت میشه سرم ی جوری میشه نمیتونم بگم دقیقا چجوری مث اینکه یکی داره مغزم و تو مشتش فشار میده انگار قلب و مغزم ب هم دوخته میشن چند ساله دارم عذاب میکشم گوشام صداهای عجیب میشنوه صدای ضربان قلب و صدای آب