2777
2789
عنوان

ایست قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 48 پست
آره ضربان قلب نامنظمه  انواع مختلف داره  بازمینه قلب سالم دکترامیگن مهم نیست ولی علایمش ...

منم قلبم مشکل داره  یعنی یهو ی جوری تند میزنه ک حس میکنم از قفسه سینه ام میاد بیرون دوباره خوب میشه 

آره ضربان قلب نامنظمه  انواع مختلف داره  بازمینه قلب سالم دکترامیگن مهم نیست ولی علایمش ...

چطور متوجه شدین آریتمی دارین 

اینکه دراز کشیدم یهویی یه ضربه کوبنده میخوره به قفسه سینم آریتمی به نظرت یه لحظه نفسم میره از ترس

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من بیماری قلبی دارم وشدیدااااااااا استرس وناراحتی دارم یعنی منم یه روز ایست قلبی میکنم؟

خدا نکنه عزیزم

انشاالله که ۱۲۰ ساله بشی

ولی خب استرس هم خیلی برای قلب جالب نیست دیگه

کاش بشه ادم اصلا استرس نداشته باشه

طفلک حالا که اول جوانیش بود فوت کرد انشاالله روحش شاد باشه ولی حتما یه چیزی بوده شاید اگر قلب هم ...

نمیدونم من زیاد باهاش آشنایی نداشتم از همکاران شوهرم بوده میگه خیلی پسر آروم و متینی بود خیلی مودب و آقا بوده شوهرم ک خیلی ناراحت بود 

چطور متوجه شدین آریتمی دارین  اینکه دراز کشیدم یهویی یه ضربه کوبنده میخوره به قفسه سینم آریتمی ...

تپش روهمه ادمادارن اگه بیشترازیحدی بشه وطولانی حتمابدکتربگو

برای من اول کم بود ببعدزیادشد

تونوارقلب واکووتست ورزشم همیشه نرمال بود

فقط توی هولترمشخص شد هولترریتم که خوددکترقلب می‌بنده بهتون 

وخدایی که بشدت کافیست
منم قلبم مشکل داره  یعنی یهو ی جوری تند میزنه ک حس میکنم از قفسه سینه ام میاد بیرون دوباره خوب ...

اگه زیادشدبافاصله تکرارشدحتمابدکتربگوچک کن ک خیالت راحت بلشه 

وخدایی که بشدت کافیست
تپش روهمه ادمادارن اگه بیشترازیحدی بشه وطولانی حتمابدکتربگو برای من اول کم بود ببعدزیادشد تونوارقل ...

یه تپش محکم وکوبنده دارم 

دوبار اکو شدم ونوار هیچ مشکلی نداشتم 

شما دکترتون که تشخیص اریتمی دادن دارو براتون تجویز کردن 

چطور متوجه شدین آریتمی دارین  اینکه دراز کشیدم یهویی یه ضربه کوبنده میخوره به قفسه سینم آریتمی ...

ب خدا منم همینجوری میشم دکتر رفتم گفت ک دریچه میترالم. شل دکتر ک میگفت بیشتر خانما این و دارن فک نکنم مهم باشه اما من  جدیدا سر صبح کلا فلج میشم یعنی موقعی ک زیادی خوابم میاد انگار ک بختک روم افتاده باشه نمیتونم تکون بخورم سرم ی جوری میشه ! ضربان قلبم ومیشنوم بعد فک میکنم دارم میمیرم وحشتناک امروز برای خودم ترسیدم چون صبحی اینجوری شدم !بعد جالب اینجاست انگار مغزم من و گول میزنه هر وقت تو این حالتم انگار انگشتم و گاز میگیرم بیدار شم یا موهام و میکشم در حالی که در واقعیت من هیچ کاری ازم بر نمیاد یهو میپرم عادی میشم !حالا همه آش ب کنار اون فشاری ک ب سرم و قلبم اون لحظه میاد وحشتناک

یه تپش محکم وکوبنده دارم  دوبار اکو شدم ونوار هیچ مشکلی نداشتم  شما دکترتون که تشخیص اری ...

تواکوونوارمنم هرگز مشکلی دیده نشد

من آره متورال می‌خورم هرروز

شایدتاکیکاردی هستی 

من اونم دارم ک قلب ضریانش بالاست 

وخدایی که بشدت کافیست
ب خدا منم همینجوری میشم دکتر رفتم گفت ک دریچه میترالم. شل دکتر ک میگفت بیشتر خانما این و دارن فک نکن ...

شما  تجربه این موردی ندارین ؟؟من هر دکتری میرم نمیتونه تشخیص بده دندونام چفت میشه سرم ی جوری میشه نمیتونم بگم دقیقا چجوری مث اینکه یکی داره مغزم و تو مشتش فشار میده انگار قلب و مغزم ب هم دوخته میشن چند ساله دارم عذاب میکشم گوشام صداهای عجیب میشنوه صدای ضربان قلب و صدای آب 

بچه ها من شنیدم واکسن های کرونا عوارص بدی داشته و مهمترین عوارضش فوت بود اونم از نوع ایست قلبی

نمیدونم ی خانم مسن از فامیل زده چیزیش نشده ک بالای هشتاد ساله

خدا نکنه عزیزم انشاالله که ۱۲۰ ساله بشی ولی خب استرس هم خیلی برای قلب جالب نیست دیگه کاش بشه ادم ...

ممنون عزیزم اره ولی خوب مگه میشه ادم بیخیال باشه واسترس نداشته باشه من که کلااااااا زندگیم تو استرسه