2777
2789
عنوان

ایرانی های ساکن عمان یه لحظه میاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 42 پست
آخه باردارم هستم.

شک نکن اونجا امکاناتشون خیلی بیشتر از اینجاست،از نظر غریبی و غربت نگران نباش کلی ایرانی و همشهری میتونی اونجا پیدا کنی،یه کشور نزدیک به ایران هست،هروقتم دلتنگ شدی راحت میتونی بیای ایران

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زبانشون عربیه که

زبان اول عربی زبان دوم انگلیسی. مدرک آیلس میخواد واسه اقامت

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
زبان اول عربی زبان دوم انگلیسی. مدرک آیلس میخواد واسه اقامت

واسه اقامت ایلتس میخواد؟؟ فکر نمیکنم،چون ایرانی هایی که دنبال میکنم تو اینستا مدرکی ارائه ندادن؛شغل هایی که هم نیرو میخوان مدرک زبان نمیخوان؛فقط داشتن تسلط کافی به زبان کافیه 

واسه اقامت ایلتس میخواد؟؟ فکر نمیکنم،چون ایرانی هایی که دنبال میکنم تو اینستا مدرکی ارائه ندادن؛شغل ...

نمیدونم واقعا شاید همین باشه ولی بعضی کارا هست اونجا که نیاز به آیلتس داره. اطلاعات من هنوز کامل نیست.

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
نمیدونم واقعا شاید همین باشه ولی بعضی کارا هست اونجا که نیاز به آیلتس داره. اطلاعات من هنوز کامل نیس ...

نه برای اقامت نیس؛برای شغل هم باید سرچ کرد ولی تا اونجایی که دیدم کسی مدرک زبان نداده؛ببخشید میشه بدونم همسرتون مغازه چی دارن؟ و اینکه چجور تحقیق کردین که کار شما اونجا بازارش خوبه،؟

من خواهرم اونجاست 

شغلشون چیه؟

راضی هستن؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
نه برای اقامت نیس؛برای شغل هم باید سرچ کرد ولی تا اونجایی که دیدم کسی مدرک زبان نداده؛ببخشید میشه بد ...

درسته مدرک نمیخواد

فقط باید تسلط کافی داشت

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز