2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 49 پست

اردو بودم سال اول دبیرستان همینجوری شمارع ی نفر رو گرفتیم با دوستام ...ی پسرع بود دقیق یادم میاد ۱۱ اردیبهشت بود

اینقد زبون دراز و شوخ بود ک کل اردو رو با اون حرف زدیم اخراش بهم گفت ببین امروز روز جهانی کارگره من با دوستام تعطیل کردیم این خطی ک بهش زنگ زدی برا دوستمه بیا شماره خودمو یاداشت کن.....

و این شد ۸ ماه رلم بود😐⁦🖐️⁩

به یاد ۱۷۶ آرزو    ps752#

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه 

حتی یبار تو جرعت حقیقت مجبورم کردن زنگ بزن به ۱۱۸ چرت و پرت بگم تا اپراتور جواب داد کلا یک کلمه هم نتونستم حرف بزنم دوستم گوشی رو گرفت مسخره بازی دراورد 😂🤦‍♀️

کلا بلد نیستم اذیت کنم 😂😂

آره من با دختر خالم خیلی زنگ میزدیم 😓110و 115😓

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

من بچگی انقدر تباه بودم یه بار کد آمریکا با یه شماره شانسی رو وسط روز گرفتم بعد یه کلمه گفت دیدم صداش خوابه خواب هست.🤔 بعد فهمیدم اونجا نصف شبه 😑😂 

البته چند بار تلاش کردم تا یه شماره با معنی که زنگ بخوره رو پیدا کنم

⚖️ تحقیقات نشون میده اگر از تکنیک موسی به دین خود، عیسی به دین خود استفاده کنیم ۹۳/67 درصد از نزاع های کشور در کسری از ثانیه حل میشه...

من خیلی میترسیدم اولا....چون مثلا چندروز نبودیم بعد که میومدیم شوهرم منو میذاشت میرفت سرکار..شش صب بود مثلا...تا اون از در میرفت این زنگ میزد هیچی نمیگفت....منم خیلی میترسیدم چون نمیدونستم کیه...بعد کم کم دوزاریم افتاد از رفتاراش...اخر یبار زنگ زد گریه و خواهش که فقط شمارتو بگیرم صداتو بشنوم😐😐

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫