❤ اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و بهپدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤ اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و بهپدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد ❤
عع سهراب😀بچه مردم طفلی دق مرگش کردن سر اینکه به باباش نرسه، حلالشون نمیکنم😠✌️
وای چند باری گریه کردم
با خودم گفتم تو هر گوشه ای اینجور طفل معصومایی هستن
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
مگه چن تا الیاس داریم حالا بگیم دایم چن تا الیاس یالجینتاش داریم 😂
این چه فیلم چرته شبکه ای فیلم گذاشته😕ی بنده شایسته خداهم پیدا نمیشه بیاد کنترلو از دومتر اون ورتر ب ...
کجا
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
وای چند باری گریه کردم با خودم گفتم تو هر گوشه ای اینجور طفل معصومایی هستن
من امسال اولین باره ی سری قسمتاشو دیدم از شبکه ای فیلم ولی اینقدر سر همون چند قسمت حرص خوردم که خدا میدونه🤦🏻♀️دختره آرزو چه نامرده یعنی وقتی دیشب نشون داد که کلا کات کرد دلم خنک شد 😤خداکنه فقط دوباره نره سمتش😑
تو دو سال زنش دو تا دختر ایدا و نجمه فوری فوری زاید🤣 الانم حامله اس باز دختره هدیه گزاشتنش
زنشم سه سال بزرگتره یعنی شانسه ها شانس