بهار_۹۹ مدیر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 847 عنوان خوشگلا بیایین😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست حوصلم سر رفته بیایین با هم در موردن دوران عقد حرف بزنیم 1400/02/23 | 21:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 ما عقدمون صبح بود عصر عروسی 🥰🥰رسم نداریم طولانی توی عقد بمونیم از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
msfaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 159 به به چه بحث جذابی😁منم چند وقت دیگ عقد میکنمحس میکنم خیلی چیزارو باید درست کنمواسه همینم خیلی استرس دارم مثلا یکی از چیزایی که باید درست کنم اینه که بلد نیسم حرف بزنم و با مردم ارتباط برقرار کنم😑😂مثلا اگ بریم مهمونی حتی خجالت میکشم سلام کنم😁
هلن78 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 4992 موز-گران-است# 😁 تو تاپیک بغلیم موز خوردیا حواسم هست دوتا دوتا برمیداری 😂
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 دوران عقد کوتاه خوبه و اینکه کنارهم نباشین😐✌بنظرم عقد عروسی باید باهم باشن ماهم اینطور بودیم😅ولی بنظرم یه مدتی باشه دو سه ماه بهترهما صب عقد عصر عروسی از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 موز-گران-است# 😁 اینجا نیم کیلو توت فرنگی ۲۵عه اما موز همون ۲۵ میدن فک کنمقیمت مصوبه🤣همه جا زدن ۲۵ از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
ریحانهبانو عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4610 تو تاپیک بغلیم موز خوردیا حواسم هست دوتا دوتا برمیداری 😂 دوس_دارم_خو# 😄😄😄 برای رسیدن به آرزوم دعا کنید 🙏❤
ریحانهبانو عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4610 اینجا نیم کیلو توت فرنگی ۲۵عه اما موز همون ۲۵ میدن فک کنمقیمت مصوبه🤣همه جا زدن ۲۵ 😂😂😂😂😂😄🤦♀️🤦♀️ برای رسیدن به آرزوم دعا کنید 🙏❤