2777
2789
عنوان

خاطره آمپولی😢😢

3764 بازدید | 32 پست

کی خاطره بد از آمپول داره؟ بگید بخندیم⁦😃😃

خودم بچه که بودم موقع آمپول از بس بهم فشار اومد که موقع فرو کردن سوزن آنچنان بادی دادم بیرون که صداش توی کل درمانگاه اکویی پیچید😂😫😫

من عزيزم اتفاقا بدازظهر داشتم بهش فكر ميكردم 

٦سالم بود امپول داخل باسنم شكست تا به حال هم از اون موقع امپول نزدم با٢٥سال سن گريه ميكنم دكتر امپول بده😕

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همین چند هفته پیش واسه آزمایشای اول بارداری رفتم خون گرفتنی بیهوش شدم بعد ۵ دیقه پا شدم دیدم یکی شونه م و میماله یکی پام و بالا گرفته یکی آب قند داره درست میکنه آبروم رفتتت😂😂😂

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

یکی از بدشانس ترینایی ک دیدم همین تزریقاتیه که میگی😕🤢فک کن وسط کارت برات ول بدن

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

۴ سالم بود پرستاره آمپولو زد تموم کرد با لگد زدم تو دلش بنده خدا خیلی مهربون بود نشست خندید😂😂😂😂😂😂

فاطمه هستم😊هکر قلباتونم😎به خر الماسم بدی ینجه میخواد...بحث لیاقته😌فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی😏تو دنیا فقط یکی برام نفس میکشه....اونم دماغمه😂😐به جای واکسن کرونا باید واکسن انسانیت رو کشف کنن برای بعضیا🙂
من همین چند هفته پیش واسه آزمایشای اول بارداری رفتم خون گرفتنی بیهوش شدم بعد ۵ دیقه پا شدم دیدم یکی ...

وای خدایا پس خیلی میترسییی

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
آره خون دیدنی فشارم می افته

آخی عزیزم. هر کی از یه چی می‌ترسه تو هم ترست از خونه. فقط موقع زایمان میخای چکار کنی خواهر😶😶😁

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
واقعا؟؟؟عفونت نکرد؟

يادم نيست ولي اون پرستار منوميديد مدت ها فرار ميكرد 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم