سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من همین چند هفته پیش واسه آزمایشای اول بارداری رفتم خون گرفتنی بیهوش شدم بعد ۵ دیقه پا شدم دیدم یکی شونه م و میماله یکی پام و بالا گرفته یکی آب قند داره درست میکنه آبروم رفتتت😂😂😂
یکی از بدشانس ترینایی ک دیدم همین تزریقاتیه که میگی😕🤢فک کن وسط کارت برات ول بدن
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
۴ سالم بود پرستاره آمپولو زد تموم کرد با لگد زدم تو دلش بنده خدا خیلی مهربون بود نشست خندید😂😂😂😂😂😂
فاطمه هستم😊هکر قلباتونم😎به خر الماسم بدی ینجه میخواد...بحث لیاقته😌فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی😏تو دنیا فقط یکی برام نفس میکشه....اونم دماغمه😂😐به جای واکسن کرونا باید واکسن انسانیت رو کشف کنن برای بعضیا🙂