2789
عنوان

یه سوال !!

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 31 پست
پول ک هیچ حتی کسیم نیومده دارم اینده رو پیش بینی میکنم اگ کسی اومد 😂😂😂😂😂

عزیزم سعی کن برا خودت زندگی کنی 

میگن با ازدواج دینت کامل میشه چون یه جهنم متاهلی رو هم باید تجربه کنه پس بچسب به بهشت مجردی 

اینو هم بدون شاید تا ده سال اینده منقرض هم بشیم

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
میدونم واقعا اخلاق چیز مهمیع واقعا  ولی الان میگم اگ کسی اومد 😐😂

امیدوارم اگه قراره بیاد خوبش بیاد 

اگه اخلاق بد باشه همون بهتر بخار شه دستش به زنگ در خونه هیچ دختری نرسه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشیدا آدمی که فقط بخاطر نیاز جنسی ازدواج میکنه به درد لای جرز میخوره 

احسنت

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
عزیزم سعی کن برا خودت زندگی کنی  میگن با ازدواج دینت کامل میشه چون یه جهنم متاهلی رو هم بای ...

😐😂 اره والا شاید ام مردم ... ولی اگ ازدواج خوب باشه زندگی بهشت میشه 

ولی وقتی ما ادما خوب نیست اخلاقمون درنتیجه نمی تونیم همدیگرو تحمل کنیم 

میگه ملاک درستی رابطه چیه؟!؟

جواب داد: خیلی خیلی ساده‌ست، اگه تو رابطه خودت بودی و مجبور به خودسانسوری نشدی، رابطه درسته!

ینی تحمل نیاز عاطفی و دید منفی تو اجتماع و فامیل خییلی راحت تر از تحمل یه ادم بداخلاقه ؟

بنظرمن اخلاق خیلی مهمه.من هیچی تو زندگیم کم ندارم فقط یه شوهر بداخلاق بد عنق دارم.متاسفانه نمیشه کاریش کرد

inja be joz doriye to chizi be man nazdik nist
😐😂 اره والا شاید ام مردم ... ولی اگ ازدواج خوب باشه زندگی بهشت میشه  ولی وقتی ما ادما خوب نی ...

دور از جون 

ببین زندگی هر چقدم بهشت باشه بازم تنش خودش رو داره 

از زندگی مشترک نمیترسونمت ولی مجردی دنیایی برا خودش

حتی اگه تو متاهلی حسرتی نداری به هر چی میخوای رسیدی یا داری یا بدست میاری 

اخرش و تهش میگی کاش مجرد بودم

دور از جون  ببین زندگی هر چقدم بهشت باشه بازم تنش خودش رو داره  از زندگی مشترک نمیترس ...

صد درصد زندگی تنش خودش داره هیچکی بی درد و مشکل نیست حالا واسع یکی یکم بیشتر واسه یکی یکم کمتر 

من که فقط عاشقش باشم کافیه تا هرجوری باشه قبولش کنم با همه خوب و بد هاش عشقم رو دوست دارم اما اون نم ...

عشق لازم هست ولی کافی نیست

وقتی توی نون شب موندی

وقتی دوبار بهت شک کرد و تهمت زد 

وقتی دوبار دست روت بلند کرد تمام تنت رو کبود کرد

وقتی داشت ولی خرج نکرد

وقتی اولویتش نبودی

وقتی خیانت کرد

عشق یادت میره

هر کدوم از این ویژگی ها رو داشته باشه آدم خواه ناخواه عشق تو وجودش کمرنگ میشه