2777
2789
عنوان

روش های طبیعی من برای زیبایی😍😁❣❣❣❣❣❣❣

| مشاهده متن کامل بحث + 25305 بازدید | 471 پست

@نفس_آقام  

چرا؟🥺🥺🥺

غلط کردم من امشب گوشیو جم میکنم دیگه نمیام

این دم آخری قهر نباش🥺

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

[QUOTE=190454268]@دخترخودساخته7     @shadiiiiiiiiii80     تا اطلاع ثانوی با هردوتون قهرم... ...[/QUOTE

قهر_نکن#  

نرو اگه بری جات خالیه وسط گل قالیه 

تبانی منو شادی جهت اذیت تو

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@نفس_آقام     چرا؟🥺🥺🥺 غلط کردم من امشب گوشیو جم میکنم دیگه نمیام این دم آخری قهر نب ...

جدی؟!

کجا میری؟!

کی برمیگردی؟!

چرا میری؟!🥺

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
[QUOTE=190454268]@دخترخودساخته7     @shadiiiiiiiiii80     تا اطلاع ثانوی با هردو ...

👌🥺😁

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
جدی؟! کجا میری؟! کی برمیگردی؟! چرا میری؟!🥺

آره🥺

بت نگفتم بابابزرگم لوم داد به داداشم؟🥺

باید بشینم درس بخونم🥺🥺🥺

حالا جالبه بدونی چرا لوم داد🥺

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
آره🥺 بت نگفتم بابابزرگم لوم داد به داداشم؟🥺 باید بشینم درس بخونم🥺🥺🥺 حالا جالبه بدونی چرا لوم ...

🥺🥺کی برمیگردی؟!

ب هر دلیلی خوبت شد کار خوبی کرد

میشه یکی منم لایک کنه بخونم

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
🥺🥺کی برمیگردی؟! ب هر دلیلی خوبت شد کار خوبی کرد

احتمالا آخرای تیر

شایدم صحبت کردم باش زودتر اومدم🥺

بابا خب این نمیفهمه من عید و دو هفته اول ماه رمضون درسامو خوندم این میگه نخوندی😑

اب برنج برای،پوست صورت

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
احتمالا آخرای تیر شایدم صحبت کردم باش زودتر اومدم🥺 بابا خب این نمیفهمه من عید و دو هفته اول ماه ر ...

دلم گرفت...😔

احتمالا آخرای تیر شایدم صحبت کردم باش زودتر اومدم🥺 بابا خب این نمیفهمه من عید و دو هفته اول ماه ر ...

اشکال نداره بشین درساتو بخون ایشالا موفق شی اگ هم من موندم تا اونموقع تو سایت برگشتی زود بیایی پیشم

اگ هم نموندم ک....🥺🥺