دلم خيلي گرفت..تمام نفت و اب شون از كارون ماست و خيلي چيزهاي ديگه بازم به شهرمون اعتناييي ندارن....عربهارو مسخره ميكنن و كوچيك ميشمارن...حتي امروز كليپ عيد فطر تلويزيون داشت ميداد از همهههه ي زبون ها و اينا گفت تهش يكي اومد گف من عربم و ايرانم افتخارمه و تمام بقيه شعر و فلان اونوقت ما....شهري كه ادماش اونقدر خون گرمن و باحالن كه توش كسي نيس پز مز يا ادا اصول بياد مگر اينكه اهوازي نباشه.....دلم برات خونه وطنم اهوازم💔💔💔💔💔💔تويي كه همه جوره همه چيو از خودت و مردمت گرفتن و سكوت كردي💔💔💔💔قربون خاك پر معرفتت كه تا لبه جنون جنگيد و هيچ كجا اسمي از خودتو مردمت تو جنگ نبردن....💔💔💔ابو وهوا تو ازت گرفتن بدنامت كردن بازهم ساختيم،،،انقدر مردم عرب رو مسخره كردند وشكوندن قلبي كه رنج داشت خودش... كه اتفاقا ميبينين همون افراد ادعاي نژاد پرست نبودن دارن😏
ببین عزیزم کی این حرفو میزنه آخه؟ یه عده آدم بی اطلاع و ناآگاه قرار نیست با حرف چند نفر ...
عزيزم هرجاي دنيا اسم عرب و اهوازي بيار متوجه ما ميشي...حتي ما تو مصاحبه هامونم گفتيم كمتر مردم قوم ديگه مارو بخاطر عرب بودن و پوستمون و شهر مونو مسخره كنن
ما مال دزفولیم نزدیک اهواز البته من کلا ۳ بار بیشتر اهواز نرفتم حالا من با ادمای ناجور در افتادم دل ...
نه گلم دشمنت گفتم كه بدوني اهواز عربهاش كم شدنه چون همه ي بختياري ها و لر ها و ترك ها و همه و همه اومدن توش وقتي كسيو ديدي كه شبيه ما عربها بود برو سمتش اونوقت ميفهمي مهربوني يني چي😔