2821
2789
عنوان

گیسو

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 24 پست

و سهیل ب رضا زنگ میزنه ک این خانم زنگ زدهگفته رستوران دارم و این حرفا بعد خانمه بش گفت ک میدونم شرکت و جا ندارین من یه اتاق بزرگ بهتونمیدم باتجهیزات برای جایکارتون ک تو رستوران جلو چشمم باشین و خلاصه میرن اونجا (بگم ک پگاه از سهیل خواست چن جلسه باهاش بهزیستی بره ک کارای سرپرستی بچه رو که کرده بچه رو بهش بدن ک سهیل درگیر کمک ب رضا بود درباره خاکسپاری ریحانه نتونست بره اها اینم بگم کهرفت ولی خانما ک اومده بودن تحقیق دیگه دیر بود و رفتن گفتن جلسه بعد دوتایی بیان بهزیستی ک سهیل یکم دیررفت و بچه رو داده بودن یکی دیگه پگاه هم خشتکشونو کشید سرشون ک چرا دادین ب یکی دیگه بچه رو و بهش گفتن ک دیگه فک نکنم بچه بهت بدیم با این اخلاقت )

و سهیل ب رضا زنگ میزنه ک این خانم زنگ زدهگفته رستوران دارم و این حرفا بعد خانمه بش گفت ک میدونم شرکت ...

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بینم دختره ک با پیمان اومده بود اسمش لوسیاست رفت نونه رضا اینا و پیمان همش میگفت دنبال پدرمادرت میگردم اما نمیگشت و هی میگفت بهم دلار بده😂😂و اینکه اخرسر پگاه و لوسیا اشنا شدن و لوسیا رفت خونه پگاه و بهش کمک کزد که خانوادشو پیدا کنم الانم یه سر نخایی دارن و اینکه پگاه منشیش تو دفتر سقط غیرقانونی انجام میداد یا اقاهه اومده بود مطبدعوا ک چرا بچمو کشتی قاتل و اینا پگاه ب سهیل زنگ زد اومده رفتن دادگاه ینی کلانتری و اخرش فهمید کار منشیس و اخراجش کرد.حالا بگم که سهیل و رضا و پیمان رفتن تو رستورانه مستقر شدن برا کار و اینا (فک کنم کتایون همون گیسوعه اها راستی تا یادم نرفته بگم حاجی به محسن پسرش دستور داد که گیسو رو بکشن و انگازر از پل انداختنش و مرد دیگه نمیدونم من چطور فک میکنم زندس😂)و اینکه رضا پولای خاجی رو پذاشت تو گاو صندوق محل کارش اها راستی کتی حتی اگه گیسو نباشه از دار و دسته رفیقای اختلاسگر خاجیه بهت میگم چطور.و اینکه سانیا سالاری هم تو فیلمم اسمش نازی تو فیلم طوری نشون میده که عاشق رضاست و براش کت و شلوار خرید به رضا هم گفت دخترتو بیار پیش دختر من منمجدا شدم نمیدونم یا شوهرم مرده و همش میخواس بفهمه دختر رضاکجاست رضا هم گفت پیش پدرمه و گفت پدرت کجاست و بچتو بیار ببرم بیرون که رضا پیچوند.و کتی تم عاشق سهیله انگار مثلا و یبار سهیل رو برد یه باغ که میخواست دوست باباشو ببینه و گفت سهیل نامزدمه و هوشنگهمون دوست باباش به کتایون نظر داشت بگم که نصف رستورانممال هوشنگه حالا بعدش از باغ در اومدن رفتن کافه ک یکی ازشون عکس پرفت برا پگاه فرستاد پگاهم رفت رستوران به کتی گفت از شوهرم دست بردار ولشکن و اینا حالا قسمت اخرشو بگمکه رضا میخواست بره پیش باباش اما اون ماشین که کشیک میکشید در رستوران بود به نازی گفت برو اونو ردش کن نازیم رفت بهش گفت ب یارو ک کشیک میدادن گفت از در رستوران برین و حراست خبرکرد کخلاصه رفتن و رضا هم با یه تاکسی رفتکه کتی داشت از دوربین نگاه میکرد ب یکی زنگ زد گفت دنبالش برین و اینا( و اینکه سهیل وپیمان رفتن صاحب حساب ها که پول توشون بود و صاحباشون معتاد و ولگرد بودن پیدا کننک پولارو انتقال بدن به حسابایی ک ازش اومده )

یه سوال مگه قرار نبود هانیه توسلی گیسو باشه ؟ چرا اسمش شد کتی؟ قرار بود به جای مهناز افشار نقش بازی ...

گیسو رو کشتنانگار ولی زندس ک همون کتیه و میخواد از جای حاجی باخبرشه و پولارو ب دست بیاره

این بینم دختره ک با پیمان اومده بود اسمش لوسیاست رفت نونه رضا اینا و پیمان همش میگفت دنبال پدرمادرت ...

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی خیلی لطف کردی عزیزم

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@
گیسو رو کشتنانگار ولی زندس ک همون کتیه و میخواد از جای حاجی باخبرشه و پولارو ب دست بیاره

اها یعنی منظورشون این بوده که گیسو رو کشتن ولی گیسو تغییر چهره داده اسمشم عوض کرده و برگشته؟

راستی بگم پگاه فهمید کتی تو نخ سهیله ب سهیل گفت میتونی برگردی خونه و باز با هم باشیم اگه سوالی داری ...

ایول این دوتا باهم خوب بشن من بسمه  

خیلی ممنونم گلم واقعا لطف کردی

2824
2823
2791
2779
2792