2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به هیچ عنوان نگو اشتباه شده همین.خوده دخترعقل داشت میفمید

اها اونو ک نگفتم هرچی التماسم کرد پیام بده بگو اشتباه شده نگفتم 

به نظرت برم به دختره بگم یکسال با منه؟

خدایا شکرت
دنبال شر نگرد بعدا شاید بخواد تلافی کنه دختره حتما تو شش سال خودش میشناستش و خره 

اره از شر شدنش میترسم 

دختره اکانت تلگرام و اینستای پسره رو گرفته دستش

خدایا شکرت
اها اونو ک نگفتم هرچی التماسم کرد پیام بده بگو اشتباه شده نگفتم  به نظرت برم به دختره بگم یکسا ...

نه دیگه کشش نده اگه پسر ناتویی باشه اذیتت نکنه.اون دخترم اگه باهوش باشه میفمه

دوستت دارم خدا💞
اره..تو دیگه کات کردی ..پس ولشون کن..خودشون سرشون به سنگ بخوره بر میگردن..وارد بحث دیگه ای نشو

میخوام صدسال سیاه برنگرده 

فقط از این میسوزم ک همه چیشو داده دست دختره ک خیالش راحت باشه با کسی نیست

خدایا شکرت
میخوام صدسال سیاه برنگرده  فقط از این میسوزم ک همه چیشو داده دست دختره ک خیالش راحت باشه با کس ...

میدونم نمیخوای برگرده ،ولی تاوان کارشو میدع..بذار خوش باشن..مطمئنا خوشیشون پایدار نمیمونه..  

شَرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀

منم دقیقا مث خودت بودم پسره ۹ سال با دختره بود با خیلی دخترا هم دوست میشد به من میگفت تکپرتم با تو به نتیجه نرسم با کسی نیستم دوستت دارم ته رابطمون یا ازدواجه یا تنهایی دو ساعت بعد زد زیر حرفش باهاش بحث کردم با اینکه پرادعا بود و تعریف دوس دختراشو میکرد ولی بحث کردم که چرا از اول نگفت و دروغ گفت 

الان اون دختری که ۹ سال باهاش بوده رو گرفته دوستش میگه گوشیشو دستتون نمیداده چون میفهمیدید دوتا گوشی داشت

دوستش اسم دختره ارو بهم نگفت فقط گفت من خیلی قشنگ ترم 

منم دقیقا مث خودت بودم پسره ۹ سال با دختره بود با خیلی دخترا هم دوست میشد به من میگفت تکپرتم با تو ب ...

میبینی اخرشم به عشقشون میرسن فقط ما نابود میشیم

خدایا شکرت
میبینی اخرشم به عشقشون میرسن فقط ما نابود میشیم

عزیزم اگه عشق بود که به بقیه نگاه نمیکردن فقط اون دخترو میدیدن بیشتر فکر میکنم به خاطر پول دختره اس

چون گفت من عاشق نشدم بشم هم به طرفم نمیگم و اینکه مادرم خودش برام زن میگیده میگه حتما باید پولدار و خانواده کارمند باشه 

درصورتیکه اصلا حرف مادرشو گوش نداده به دوستش گفتم دروغ میگی گفت من دروغ گفتم اون راست گفته باور نکن برو تحقیق کن تا به حرفم برسی یکی دیگه از دوستاشم بهم گفته بود گوش ندادم خودش گفت این چشمش به دوس دختر منه هوله گوش نده بهش