2777
2789
من لیزر فول بادی رفتم مرررررررردم و زنده شدم از درد جهنمو با چشمای خودم دیدم‌😂😬😬😬

جدی؟

مث اینکه بدن با بدن فرق داره بعضیا میگن درد داره اما اندازه همون اپیلاسیون بعضیاام مث شما 

اشکال نداره ولی من دردشو ب جون میخرم 😂بهتر از پشمه 

شما کدوم قسمتارو انجام داری؟چند درصد از موهات موند؟بعد اینایی ک میمدنه رو چجوری باید زد؟حتما شیو؟

هورمونای زنانه ات بهم نریخته؟ اگه تحت درمان باشی و کنترل باشه همه چی موی مشکی و ضخیم هرجا باشه جواب ...

نه میرم میگن اوکی فقط کم کاری خفیف داریی 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ مث اینکه بدن با بدن فرق داره بعضیا میگن درد داره اما اندازه همون اپیلاسیون بعضیاام مث شما  ...

من اولین بار انجام دادم

فول بادی

اینایی که میمونه اصلا نباید شیو کنی باید بزاری قبل از جلسه بعدی لیزر شیو کنی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
نه میرم میگن اوکی فقط کم کاری خفیف داریی 

خب خوبه 

ولی قرصای کم کاریتو بخور حتمااااا

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من اپلاسیون میکردم پوستم کبود میشد و بعدش خارش و درد داشتم و پوستم پر از لک شد 

از ژیلت استفاده میکردم یه شدت ضخیم میشد و باز بعدش خارش داشت پوستم البته تیره هم شده بود

دیگ تقریبا شش ماهی هست که دوهفته ای یکبار از نوره استفاده میکنم موهام نازک و کمتر شده لکه هام به شدتتت کمرنگ و پوستم روشن تر شده

خیلی راضیم

البته نوره باید اصل باشه اگه نوره اصل خواستید درخواست بدید شماره وات بدم سفارش بدید

من اولین بار انجام دادم فول بادی اینایی که میمونه اصلا نباید شیو کنی باید بزاری قبل از جلسه بعدی ل ...

آهاااان 

فک کردم تموم‌شده 

ن منظورم بعد از تموم شدن لیزر بود 

اونموقع ک کلللا تموم میشه

خیلی ناراحتم میترسم موهام نره 

نگران نباش این چیزا دیگه خیلی پیش پا افتاده اس ک اصلا جایی برا ناراحتی نمیذاره

هزار جور روش برای از بین بردن موها هست،از همه بهترم لیزر میبره

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

آهاااان  فک کردم تموم‌شده  ن منظورم بعد از تموم شدن لیزر بود  اونموقع ک کلللا تموم ...

تموم نمیشه باید همیشه بری

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
نگران نباش این چیزا دیگه خیلی پیش پا افتاده اس ک اصلا جایی برا ناراحتی نمیذاره هزار جور روش برای از ...

مرسی گلم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
مرسی گلم

خواهش عزیزم