2777
2789
من چند جلسه س میرم موهام کم شده اما نمیدونم کارشو بلد نیست یا طبیعیه موها کامل کنده نمیشن

بلد نیست کارشو

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فقط پاهامو سه نقطه اصلی من انجام دادم هنوزم حامله نشدم ولی میگم قبل حاملگی نکنین

چه ربطی به قبل حاملگی داره

حاملگی میگن بخاطر دردش نباید انجام بشه ممکنه باعث زایمان زودرس بشه ولی وقتی حامله نباشی زایمان کجا بود عاخه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

اگر برای اندام خصوصی میگی انجام ندی بهتره

اگر غیربهداشتی باشه شدید عفونت میگیری

باقی جاها مشکلی نداره 

دور سینه ام البته نباید بندازی چون اون موهای ضخیم برمیگردن داخلو کیست میشن

کلی اگر موهات ضخیمه بعد از موم ک موها میخواد دربیاد عین چاقو از تو پوست درمیان😑ک خب شدتش بارای اول بیشتره هر چی بگذره ضعیفتر میشن 

بعدم اینجوری نیست ک کم میشن نندازی کم بمونه همشون درمیان

شکمم میشه لیزر کرد من یهویی زیر نافم یه عالمه موهای زخیم دراومده

اگه یهویی یا حالا ب ارومی موی مشکی جایی ک نباید دراومده احتمالا بخاطر مشکلات هورمونیه باید اونو اول رفع کنی وگرنه لیزر فایده نداره دوباره برمیگرده

مراکز معتبر لیزرم اول درباره مشکلات هورمونی و ... میپرسن ازت یا ازمایش میدن بهت ک اگه هورمونات مشکل داشت اول اونارو رفع کنی ،تا نتیجه بده لیزرت

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اگه یهویی یا حالا ب ارومی موی مشکی جایی ک نباید دراومده احتمالا بخاطر مشکلات هورمونیه باید اونو اول ...

من کم کاری تیروئید دارم قرص میخورم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند