2777
2789

قرمز....😶

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با مهربوني حرف ميزنم گوش ميده

امان از روزي كه لج كنم اونم بدتر لج ميكنه

ولي تو لجم حرفمو به كرسي ميشونم گاهي اوقات😁😁😁😁

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

گاهی هم خودم رو میزنم به کم حرفی و افسردگی خفیف.گاهی نتیجه میده. 

اما در کل مردا خوششون نمیاد اقتدارشون زیر سوال بره. روانشناسا میگن طوری باهاشون باید حرف زد که اونا اقتدارشون و احترامشون حفظ بشه. 

گاهی هم خودم رو میزنم به کم حرفی و افسردگی خفیف.گاهی نتیجه میده.  اما در کل مردا خوششون نمیاد ...

منم يكي دو بار خودمو زدم افسردگي جواب گرفتم😅😅😅

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

من وقتی با لج حرفی بهش بزنم بدتر جبهه میگیره و لجبازی میکنه.حتی اگه حق با من باشه.اینو تو سه سال زند ...

من همین اشکال تو حرف زدن رو دارم. با لج و عصبانیت حرف میزنم. اصلا مثل دیگران نمیتونم فیلم بازی کنم و با آرامش بگم. همین باعث میشه کسی به حرف هام گوش نده.

کاش راه حلی براش پیدا میشد.

من همین اشکال تو حرف زدن رو دارم. با لج و عصبانیت حرف میزنم. اصلا مثل دیگران نمیتونم فیلم بازی کنم و ...

خب فیلم بازی کردن در کار نیس. در واقع وقتی از یه چیزی ناراحتم.سعی کردم اون لحظه سکوت کنم. چند ساعت یا حتی یکی دو روز که گذشت خودبخود عصبانیتم کمتر میشه.اونوقت ارومتر و با کلمات بهتر خواسته م رو میگم. 

واقعا کنترل عصبانیت خیلی سخته. تمرین کردن میخواد.من اوایل مث دیوونه ها بود. اما الان بهترم. البته اول صبح که بیدار میشدم به خدا میگفنم خدایا بهم صبر و تحمل بده تا بتونم خودم رو کنترل کنم و ارامش تو زندگیم برقرار کنم. این دعا فکر کنم خودبخود تو کنترل عصبانیت تاثیر داشته باشه

خب فیلم بازی کردن در کار نیس. در واقع وقتی از یه چیزی ناراحتم.سعی کردم اون لحظه سکوت کنم. چند ساعت ی ...

منم خیلی روی خودم کار میکنم. قرص ویتامین B هم تاثیر داشته .  از پارسال بهتر شدم. چون بیشتر سکوت پیشه کردم. البته من زمانهای خاصی به این حال بد هستم. دم پریود و روزهای تخمک گذاری.  دعا کن کنترل کامل این زبان رو بدست بیارم.

خود را با یک عبارت ساده تسکین دهید

"سالها پیش ، من در مورد قبیله ای در آفریقا خواندم که به فرزندان خود می آموزد هنگام عصبانیت و ترس از اتفاقات خطرناکی که ممکن است در اثر آن رخ دهد ، خود را آرام کنند یا ترس را ساکت کنند. آنها به فرزندان خود یاد می دهند که وقتی عصبانیت بر آنها غلبه می کند و ذهن کوچک آنها را درگیر می کند ، بگویند: "این داستانی است که نیازی به وقوع نیست". من فکر می کنم این یک روش ساده و در عین حال شگفت انگیز برای اصلاح هرگونه گفتگوی منفی با خود است. این به مغز می گوید که جلوی داستانی که در حال ظهور است را بگیرد. مکث. متوقف کردن. نیازی به ادامه کار نیست.

من این روش را دوست دارم و از زمان خواندن در مورد آن اغلب استفاده می کردم. خودتان امتحان کنید و شرط می بندم که بلافاصله نتیجه خواهید دید. "

منم خیلی روی خودم کار میکنم. قرص ویتامین B هم تاثیر داشته .  از پارسال بهتر شدم. چون بیشتر سکوت ...

انشاالله. اگه واقعا مرد خوبی داری. بخاطر آرامش خودت و اون و بعدها بچه هات از خدا کمک بگیر تا ارومتر بشی.من ب این نتیجه رسیدم با سلیته بازی و لجبازی به نتیجه نمیرسم. اما با سکوت و آرامش زودتر به نتیجه رسیدم. خب عقل سلیم میگه سکوت کنم تا دیوونه بازی. اما همیشع هم خوب نیستم. از هر ده بار یه بارش جواب حرفاش رو حسابی میدم.

دقیقا. منم به این مسله رسیدم. اما ۱۰۰ درصد اجراش نتونستم کنم

گاهی آدم حواسش نیست. یادش میره چه رویه ای رو پیش گرفته. یکباره می بینی حرفی رو زدی که نباید. انشا الله خدا کمکمون کنه . 

دقیقا. منم به این مسله رسیدم. اما ۱۰۰ درصد اجراش نتونستم کنم

از طرز فکرت خوشم اومد :

تو میدونی کی هستی؟؟
اگر بدونی که یوسفی هستی در چاه دنیا، هیچ وقت حرص نمیزنی. کینه نمیگیری، ناامید نمیشی،
تمام غم ها و مشکلات ما ناشی از نشناختن خود ماست.

از طرز فکرت خوشم اومد : تو میدونی کی هستی؟؟ اگر بدونی که یوسفی هستی در چاه دنیا، هیچ وقت حرص نمی ...

مثلا من شوهرم وابستگی شدید ب خانوادش داره.یا حضوری میبینتشون یا تلفنی یه ساعت حرف میزنه.اوایل خیلی ناراحت میشدم. مث کش شلوار بود و در میرفت خونه مامانش. تنها چیزی که ارومم میکرد که حساسیتم رو کم کنم و باهاش دعوا نکنم. فقط این بود که میگفتم بهتره با خانوادش در ارتباط باشه تا بخواد با رفیق بد بگرد یا کارای .... انجام بده. 

الانم بعد سه سال یکم قابل تحملتر شده

2790
2778
2791
2779
2792