2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 26 پست
اینا ب کنار میدونم خودمم ولی زورم میاد زندگی مارو تباه کردن حالا ک بیکار شده حتی زنگشم نمیزنن یا حرف ...

خب اونا اینن..

تو ک نمیتونی تغییرشون بدی

همسرتم ک نمیتونه خانوادش رو بکشه چون اینجورین..

فقط میتونی ذهنتو ازاد کنی ک خودخوری نکنی

خب اونا اینن.. تو ک نمیتونی تغییرشون بدی همسرتم ک نمیتونه خانوادش رو بکشه چون اینجورین.. فقط میتو ...

اخه نفهم تو این نداری باز برا داداشش پول فرستاد دو شب پیش الان حاضر نیست پس بگیره از این زورم میاد شوهرم هنو انگا گاوه باز 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماهم یخچالمون و کولرمون باهم خراب شدن....گفتن کولر گازی سوخته موتورش فک کن تو خوزستان بدون یخچال و ک ...

من از این ناراحتم ک شوهرم باز طرفشونه با این نداری باز بشون پول میده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب تا شوهرت اینجوریه به هیچ جا نمیرسین

نمیدونم چ خاکی ب سر کنم حاضر نی بره نون بخره ولی تا باباس امر کرد فلان تومن بفرست ساعت دوازده شب تک و تنها ولم کرده رفته پول واریز کنه اونم پیاده اما زورش میاد بره نون بخره

بچه داریم نمیشه کار گیر نمیاد هیچی بلد نیستم خودم بقران شوهرم از بیست سالگی جون کند دوتا خونه ک باب ...

عزیزم همیشع همینه محبتهای زیادی ما دیگران رو ممکنه پرو کنه .ایراد لز شما بوده که زیادی محبت کردید .حالا دیکه تعادل رو نگه دارید و اینکه درسته کار گیر نمیاد حداقل یه پولی جمع کن یه کلاسی مثل اریشگری برو یا یه هنری یاد بگیر تا بتونی ازش کسب درامد کنی 

عزیزم همیشع همینه محبتهای زیادی ما دیگران رو ممکنه پرو کنه .ایراد لز شما بوده که زیادی محبت کردید .ح ...

شوهرم مجاب نمیشه بخدا دیشب ساعت دوازده با پای پیاده رفته پول انتقال بده الان زورش میاد نون بخره یا وسیله میگه سیصد بیشتر ندارم میترسه ننه جونش بیاد ی وقت چیزی بخواد نداشته باشه بپره بره بخره خاک تو سر

نمیدونم چ خاکی ب سر کنم حاضر نی بره نون بخره ولی تا باباس امر کرد فلان تومن بفرست ساعت دوازده شب تک ...

مثل یکی از فامیلای ماست شوهرت. 

آخرش خانوادش توی سختی ها تنهاش گذاشتن. پدر و مادرش بچه های دیگه رو بیشتر تحویل میگرفتن تا این بدبخت که انقدر کمک میکرد بهشون.

بالاخره سر عقل میاد شوهرت. خدا کنه به شوهرت پول ندن و کم محلی کنن بهش تا سر عقل بیاد ، از این به بعد برای خودتون خرج کنه

مثل یکی از فامیلای ماست شوهرت.  آخرش خانوادش توی سختی ها تنهاش گذاشتن. پدر و مادرش بچه های دیگ ...

نه شوهرممیگه چیکار کنن برام همین ک هرروز زنگ میزنن خیلیه 

الان هیشکی اهمیتش نمیده تو سخت ترین شرایطم هستیم قبلا دم ب دقیقه مادرش میومد الان اینجام نمیاد دیگه از گردنش اویزون میشد ماچ و موچ بعد الان ک بیکار شده دیگه نمیگه این مرد این زن مردن یا زندن تا بحال برای نوه هاش هیچ کاری نکرده هیچ کاری  اما برای برادرشوهرم و زنش و بچه هاشون سنگ تموم میزارن همه خرج اون سه تا برادر و سه تا خواهرش با ایناس

شوهرم مجاب نمیشه بخدا دیشب ساعت دوازده با پای پیاده رفته پول انتقال بده الان زورش میاد نون بخره یا و ...

به هرحال یه پول ناچیزی حتما بهت میده میدونم ادم خودش خیلی هرج داره اما یه مدت از خرجات بزن پولتو جمع کن و یه‌کلاسی برو تا برای خودت بتونی کسی بشی و دستت تو جیب خودت باشه از اینجور شوهرا ابی گرم نمیشه اگرم پشیمون بشن خیلی دیر پشیمون میشن 

به هرحال یه پول ناچیزی حتما بهت میده میدونم ادم خودش خیلی هرج داره اما یه مدت از خرجات بزن پولتو جمع ...

بدبختی اینه تو ی شرکت عالی کار میکردم بخاطر درسم بیخیالش شدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حتی پولی ک الان خرج میکردیم پس انداز خودم بود اره واقعا باید راه پیدا کنم برگردم سر کارم حق باتوعه