2137
2106

 

عزیزم من هم درست تجربه مشابه تورو داشتم تا اینکه با دکترساینا آشنا شدم. هم مشکلم برطرف شد هم جواب سوالهام رو گرفتم.

 پیشنهاد میکنم تو هم اینجا کلیک کنی و سوالت رو باهاشون درمیون بزاری.

2149
بامیه ها رو خورد نکن .... تهشون رو خیلی کم بگیر که زخمی نشن .....

خورشت رو زیاد هم نزن

ولی یه کمی لزج میشه در هر صورت .. نه زیاد ..... مثل خورشت بادمجون خوشمزه و لذیذه ... خیلی دوست دارم



زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
2050
ته بامیه رو اصلا نگیر یا خیلی کم باید بگیری که سوراخ نشه نگاه کنی متوجه میشی

موقع سرخ کردنم اصلا نباید زیاد سرخ کنی که بترکه

[smiley]l/l_20.gif[/smiley] وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه [smiley]l/l_20.gif[/smiley]
من اینجور بامیه درست میکنم و عالی میشه کلا یمرم بامیه های کوچک رو برمیدارم و اونایی که سبز هستن
بعد فقط میشورم بدون اینکه سرو ته بزنم همین جوری سرخ میکنم و بقیه مراحل خیلی عالی میشه امتحان کن
در ضمن خورش بامیه منم همه تعریف میکنن
Lilypie First Birthday tickers
2143
بامیه من هیچ وقت لزج نمیشه چون همیشه میرم از میوه فروشی بامیه های ریزریزو سوا میکنم ومی خرم چون دون داشته باشه لزج میشه بعدشم تهشو یه طوری ببر که به خوده بامیه نرسه
اگر فکری را در سر داشته باشیم و عمیقا به آن معتقد باشیم مطمئنا به هدف خود میرسیم.ناپلئون
2051
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2154
2142
2152
1872
2117
2144
2052
2037
2139
2108