2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
بامیه ها رو خورد نکن .... تهشون رو خیلی کم بگیر که زخمی نشن .....

خورشت رو زیاد هم نزن

ولی یه کمی لزج میشه در هر صورت .. نه زیاد ..... مثل خورشت بادمجون خوشمزه و لذیذه ... خیلی دوست دارم



زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
ته بامیه رو اصلا نگیر یا خیلی کم باید بگیری که سوراخ نشه نگاه کنی متوجه میشی

موقع سرخ کردنم اصلا نباید زیاد سرخ کنی که بترکه

[smiley]l/l_20.gif[/smiley] وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه [smiley]l/l_20.gif[/smiley]
من اینجور بامیه درست میکنم و عالی میشه کلا یمرم بامیه های کوچک رو برمیدارم و اونایی که سبز هستن
بعد فقط میشورم بدون اینکه سرو ته بزنم همین جوری سرخ میکنم و بقیه مراحل خیلی عالی میشه امتحان کن
در ضمن خورش بامیه منم همه تعریف میکنن
Lilypie First Birthday tickers
2706
ارسال نظر شما
2687