2777
2789
عنوان

سقط بعد۴ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 37 پست
عزیزم خوتواده شوهرت مگه دکترن اصن به احازه اونا چیکارداری من‌نمیدونم چرا این خونداده شوهر بعضیا درمد ...

همین دیگه در مورد همه چی نظر میدن میخام برم یه دکتر دیگه ببینم چی میگه

خانواده شوهرم راضی نیستن

من  زن دایی سر کلاژ نکرد  تو ششماه درد ش گرفت زایمان کرد بچه نموند  الان دیگه سر هر سه تا بچه اش سرکلاژ کرد براش موندن 

خودت میدونی  انجام بدی یا نه ولی الان چهارماه سختی کشیدی فقط پنج ماهش مونده  کاری نکن بعد پشیمون بشید  اگه  خدا نکرده مشکلی برات پیش بیاد چی تا هفته ۲۴ یا۲۵ هم فکر کنم برای سرکلاژ بیشتر وقت نداری بعد دیگه نمیشه 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین دیگه در مورد همه چی نظر میدن میخام برم یه دکتر دیگه ببینم چی میگه

اره گلم برو یه دکتر دیگه حتما مشورت کن و بعد هم اصلا به اونا نگو میخوای چیکار کنی کار درست و خودت انجام بده

خانواده شوهرم راضی نیستن

مگه خانواوه شوهرت میخوان بزان که تصمیم میگیرن   وقتی مادر میشی بچه ات از همه چی مهم تره  مخصوصا خانواده شوهر

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

به خانواده شوهرت هیچ‌ربطی نداره!!! مهم سلامت خودت و بچه است!! اگه خدای ناکرده کوچکترین اتفاقی واسه خودت یا بچه بیفته ، فکر میکنی اونا واست کاری میکنن؟!!!

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰
بچه ۶ماهه زنده میممونه؟؟؟

نه اگر هم بمونه با هزینه بسیار زیاد خب سرکلاژ کن الان دیگه اکثر این کارو می کنن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خانواده شوهرم راضی نیستن

واه دیگه تو چه چیزایی دخالت می کنن جلل خالق

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن