2777
2789
عنوان

دخترا چرا اینطوری هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 56 پست
منم معاون وزیر نیرو هستم😁

برو سره كارت اينجا نچرخ وگرنه اخراجت ميكنم😑

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

خب ما که نمیتونبم بگیم

فقط شرایط خوب که ملاک نیست

باید ببینین سراغ چه دخترهایی رفتین شاید دختر هایی بودن که سطح خانواده بالاتری داشتن

شاید حرفی زدین یا بالاخره چیزی دیدن که جواب منفی دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که شما رو ندیدیم ولی احتمالا اون دخترا یه چیزی دیدن که جواب منفی دادن که خودتون نمیدونید یا نمیخواید قبول کنید

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نخیرم از جای من پاشو    

ياده صندلى بازى افتادم😅يادش بخيرررر

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بین این دودل شدن ها هیچ شباهتی وجود داره؟

مثلا با طرف دارید حرف می زنید یهو این دودل شدن رو تو طرف احساس می کنید؟

موضوع خاصی مطرح میشه بعد موضعشون تغییر می کنه؟

یا کلا وقتی مراسم خواستگاری تموم شد و تشریف بردید، بعدا تماس می گیرن میگن نه؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
هیچ ماس فروشی نمیگ ماست من ترشه دایییی

چرا دايى؟؟؟😐

شاید خیلی پر توقعی از بالا به ادما نگاه میکنی

شاید اخلاق خاصی داری

بپرس ازشون بگید به جواب شما احترام میزارم ولی ممکن بگید دلیلتون چیه

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
ای بابا امروز ک عیده دیگ امروزم باید بیام؟  

دیگه همش 90 روز مونده تا پایان کارمون پاشو بیا یکم  اختلا س#   رو سرعتشو بیشتر کنیم😂😂😐🤷‍♀️

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
یعنی عاشق اینایی ام که میان میگن عجب 😂

خواستم اولیشو من بگم  

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق