2777
2789
ایت الله همدانی من سوالم اینه تشخیص دکتر متعهد و متخصص کافی و جواز هست؟

بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه

استارتر عزیزم به طبیب طب اسلامی رجوع کنن ان شالله برای رفع مشکل کلیه جنین راهکاری دارن

خواستی شهرت رو بگو استارتر

آيا در موارد زير قبل از ولوج روح مى‏توان سقط درمانى انجام داد؟ پس از ولوج چگونه خواهد بود؟

الف: بيماريهائى كه مى‏دانيم مسلماً جنين پس از تولّد خواهد مرد.

ب: بيماريهاى ژنتيكى‏

جواب:ناهنجارى‏هاى نوزادان، مثل آنانسفالى (عدم وجود مغز)

جواب:در تمام موارد مذكور جايز نيست.

سقط درمانى براى حفظ جان مادر در بيماريهاى مختلف كه در كتب علمى معتبر و متخصصين مورد وثوق اعلام مى‏نمايند چه حكمى دارد؟

جواب:در صورتى كه جان مادر در خطر است مادر مى‏تواند جنين را ساقط نمايد ولى براى ديگران جايز نيست.

سؤال 882 - اگر تشخيص داده شود جنين در حال حاضر يا در صورت رشد و تولد ناقص الخلقه بوده يا خواهد بود آيا مى‏توان قبل از دميده شدن يا پس از دميده شدن روح درآن، اقدام به سقط جنين كرد؟

جواب:خير، جايز نيست

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
کاشکی خدا با هیچ کس این کارو نکنه  الان بچم تکون میخوره ولی من دارم عذاب میکشم و داغون میشم&nb ...

قربونت برم کدوم شهر هستی؟

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا بعضی از خانما بدون تجربه و دونستن این مطلب میان سخنرانی هم میکنن 

من خودم بهم گفتم قلب بچم مشکل داره 

من ۱۷ هفته سقط داشتم دیگه کورتاژ نیست باید بری بیمارستان بستری بشی قرص بهت میدن بعد چندین ساعت دردات شروع میشه و عوارص قرصا که تهوع و اسهالوو...طبیعی زایمان میکنی بعد اگه شکمت پر بود یعنی خون و اینچیزا یه کوتاژ میکنن که رحمت پاک بشه 

❤❤
من واقعیت هم چند مورد دیدم که سقط نکردن با توجه به جواب غربالگری و سالم بوده. و برعکس مواردی دیدم ی ...

مهم اینه ریسک پذیر باشیم یا نه

بعضی چیزا امکان خطاشون بیشتره مثل تشکیل نشدن قلب

ولی بعضی چیزا مثل ماژور و هیدروسفال و میکروسفال و مسایل جسمی تقریبا با درصد بالایی تشخیص داده میشه‌

علم نعمت خداست و خوبه استفاده کنیم

و علم هم همیشه خطا داره

به نظرم توی اینجور مسایل آدم ریسک نکنه چون اون طرف ریسک بچه ای بیمار و فلج شدن زندگی والدین هست 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

شیراز

شیراز

در ضمن حالا که اینجور گفتن یکی دوتا دکتر دیگه هم برو سونو بده منم بعد از چند تا دکتر رفتن که مطمئن شدم سقط کردم 

خدا کمکت کرده الان فهمیدی 

بچه ناقص برا چیته من خودم میدونم چقدر سخته 

❤❤
بچه ها مرسی از همتون  ایشالله که همیشه شاد باشین شما  حالم خوب نیست  با اجازتون می ...

عزیزم شماره نمایندگان رسمیش دادم مراجعه من بحق امام حسین ع راهی برای رفعش هست 

کاشکی خدا با هیچ کس این کارو نکنه  الان بچم تکون میخوره ولی من دارم عذاب میکشم و داغون میشم&nb ...

خدا بزرگه

منم حالم خ بد بود هم خودم هم همسرم،چون در عرض چند دقیقه همه چی برعکس شد و...

هر دو تصمیم سفت و سختی داشتیم دیگ بچه نیاریم و هر وقت خواستیم ب سرپرستی بگیریم

ولی بعد یکسال و نیم خدا خواست و...

الان من مگه از خودم درمیارم عزیزم؟خود مراجع فتواشون رو‌گذاشتم خواستید اسم مرجعت بگو من عین فتواش بفر ...

مرجعتون احتمالا هزينه دوا درمون و مراقبت از بچه معلول رو هم تقبل ميكنن؟؟؟

يا خداقل قول ميدن تو بازار سياه بگردن داروش رو پيدا كنن؟؟

💜❤️
دیروز دوتا سونو انجام دادم من و دوتاشون هم یه حرفیو زدن 

انشالله خدا عوضش رو بهت ميده 

يه بچه صحبح و سالم

تو تاپيكي كه بابت حرفاي جاريت ناراحت بودي بودم از اعماق وجودم دركت ميكردم ولي شرايط من يه هوا بدتر از تو يه 

چون اين سومين بچم بود و دختر شد اولش خيلي ناشكري كردم الان راضي ام به رضاي خدا با اينكه ته دلم هنوز پر از حسرته ولي از خدا ميخوام منو ببخشه و تلافي ناشكري منو سر بچه هام نياره 

تو هم سعي كن بارداري بعديت ازين ادمهايي كه بهت استرس الكي ميدن دور باشي تا بهترين دوران عمرت رو ديكه تو استرس و اضطراب نگذروني ، انگار خدا ميخواد به ما ثابت كنه كه من هركار بخوام ميكنم و صلاحتون رو من ميدونم پس فقط شاكر باشين

به منم يه پسر داد ولي الكي الكي فوت شد توي نوزادي 

اقوام توي بارداري هام خيلي با حرفاشون سر جنسيت منو رنج دادن انشالله كه سربلند بشم با بچه هاي سالمي كه خدا بهم داده و بتونم خوب تربيت شون كنم و اينو واسه همه ارزو دارم

💜❤️
انشالله خدا عوضش رو بهت ميده  يه بچه صحبح و سالم تو تاپيكي كه بابت حرفاي جاريت ناراحت بودي بو ...

مرسی عزیزم 

واسه من که سونو گفت پسره ولی وقتی گفت اینجوریه دنیا رو سرم خراب شد