2777
2789
عنوان

بیاین درموردخانواده شوهر

195 بازدید | 17 پست

بچه ها من خواهرشوهرم اومد خونم کل ظرفاروبهام شست سفره هم بهام پهن کرد منم رفتم اونجا سفره بهاش چیدم ظرفاروکمکش اب کشیدم سفره شم تمیزکردم حس میکنم کوزت بازی دراوردم حالامن تو خونه خودم بزورپامیشم اونجا چون همه خانواده شوهرم بودن جوگیرشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرتم دیشب خمین تاپیک وزد

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

خب چه اشکال داره اگه شام دعوتت کرده باشه کمکش کرده باشی

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

ذهن تونو  خیلی درگیر  این  دو  دو تا  چهار تا ها  نکنید بنظرم 🌱

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

😐😐😐😐😐😐😐من فقط نگاه،،،چه ظرف توظرفی شد،،،،،حالا اون کمک کردتوهم  کمک کردی مشکل کجاست؟؟ چون خواهرشوهره کارت اشتباه بوده؟؟؟ حالا خواهرشوهرت همچین تاپیکی میزد خوشت میومد؟

فرشته ی تاریکی  
اخه اینجاهمش میگن زیادکارنکنیداونجا

ایا اینجا تو زندگی شما هستن؟ ایا اینجا همه ادما خیر خواه همدیگه ان؟ ایا اینجا همه همو میشناسن؟؟ شما ببین  زندگیت تو چه شرایطی هست مدیریتش کن،،،حرف اینجا چرا برات مهمه؟

فرشته ی تاریکی  
اخه اینجاهمش میگن زیادکارنکنیداونجا

عزیزم هرچیز اشتباه تقلید نداره ک 

مگ میدونه جنگه حیفه ک انقد باهاتون خوبن با سیاست های اشتباه فاصله ایجاد کنید عزیزم 

خیلی کار خوبی کردی افرین خداخیرت بده 👏🌹

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
مال شمادرچ حده

۱.مستاجریم اخر ماه باید بلندشیم پول پیشمون کمه مجبورم اثاثمو ببرم خونه ی بابام اونجا بمونم شهرستان با دوتا بچه. شوهرم بیاد تهران کارکنه خوابگاه بمونه تا بتونه خونه بگیره

۲ پسر ۷ سالم دچار سوء تغذیه شده وزنش به سیزده کیلو رسیده

۳.شیرم داره خشک میشه دخترم هنوز ۱۱ ماهشه

۴.همسایه ها کباب میکنن بخاطر اینکه پسرم متوجه بوش نشه درو پنجره هارو باز نمیکنم هی اسفند دود میکنم که بوش غالب بشه و خیلی چیزااااای دیگه

خدایا شکرت میدونم تنهام نمیزاری

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون