2777
2789

خیلی زشته 

حالا واقعیت زندگیشون به کنار 

توی گروه های مجازی دیگه هم همینطوری  هستن؟

طوری با کاربرای دیگه حرف میزنن انگار دشمن خونی هستن

خیلی زشته واقعا .

به خصوص وقتی کاربر مرد تاپیک میزنه یا تاپیک مورد دار می بینن. یعنی بدتر از تاپیک اون فرد؛حرف های زشت این خاممهاست. مگه مجبورین جواب بدین یا بیاین توی تاپیک..

فکر کنید اینا چه طور میخوان بچه بزرگ کنن 

مودب# ،باشید#  

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

🤨

جانم ؟

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
قشنگ تر بود هشتک میزدی ..‌مودب باشیم ..باشیم نه باشید مودبانه تر و متواضعانه تره ..این جوری انگار ش ...

نه منظورم به اون افراد بود 

نه میدونی فکر میکنن یه حرف زشت بزنن بعد بقیه بیان بخندن و لایک  بخورن خیلی  هنر کردن

فکر میکنن بیشعور بودن ینی خفن بودن در ثورتی ک کسی ک بد حرف میزنه نشونه بی تر بیتی و فرهنگشه

میدونم قربونت برم  کلی گفتم ..گفتم الان تند جوابمو میدی ولی معلومه خودت خانم محترمی هستی🌹

زنده باشین گلم

خدا نکنه عزیزم 

ممنون لطف دارید