2777
2789
عنوان

چرا نخابیدین؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 84 پست
نه همه خوابن

بهش فکرنکن چون مغزآدم بدترتوهمی میشه وصدتاچیزچرتوپرت ب مغزت میادتجربشودارماچون ب شدت آدم ترسوای هستم‌.وخیال پرداز

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی سخته واقعا منم امشب دلم ازدست عشقم گرفته سرد برخورد کردم اونم انگار نه انگار

بدیم خدا بدش میاد ندیم بنده خدا بدش میاد نمیدونم بخندم یا گریه کنم 😢اعصابم داغون چرا عشق خریدار نداره تکلیف ماهای ک تموم وجودمون سرشار از عشق چیه

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
بدیم خدا بدش میاد ندیم بنده خدا بدش میاد نمیدونم بخندم یا گریه کنم 😢اعصابم داغون چرا عشق خریدار ندا ...

😶😶😶حیفم میاد به اینهمه احساس پاک واقعا

قدر نمیدونن

محمد دیگه زندگی من نیست😐تامام✋
😶😶😶حیفم میاد به اینهمه احساس پاک واقعا قدر نمیدونن

دقیقا ماها گناهمون اینه حسمون پاک اگه ب فکر تیغ زدن و سرکار گذاشتن بودیم الان رو سرشون جا داشتیم انگار دنیا واسه ما ساده دلا ساخته نشده 😔

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه