2777
2789
پس خوشبختم😋 دلم گیس و گیس کشی میخواد😝

من بیشتر:))

منننن ادمشش نیستمااا

روزی ی مشت مو از کلع این و اون میکَنم البتع🔪

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 کراش منم نمیشناسی

اح خواهر ترسیدم این دیگه چه اسمیع😒😂

کراش تو کیه؟

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
اگه عکسشون هم دارین بزارین 🤓

😂😂😂 عکس دسته مجعیشون رو با نینی یار ها دیدم

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
من بیشتر:)) منننن ادمشش نیستمااا روزی ی مشت مو از کلع این و اون میکَنم البتع🔪

منم آدمش نیستم پس توو این مورد هم تفاهم داریم😚😚

منم اهل نو کتدن هستن البته از موهای خودم😅😅

https://harfeto.timefriend.net/16208550532255
منم آدمش نیستم پس توو این مورد هم تفاهم داریم😚😚 منم اهل نو کتدن هستن البته از موهای خودم😅😅

صحیح:)))💕

🤣🤣🤣🤣

ن منن زورمم ب خودم نمیرسعع

هر وقت میرسع،روزبه ب ارامش دعوتم میکنع💔

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
اح خواهر ترسیدم این دیگه چه اسمیع😒😂 کراش تو کیه؟

😁مدیر نینی سایت

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
😁مدیر نینی سایت

اوهوو😂😂مدیر نی نی سایت اسمش چیه😂من نمیشناسمش اصلا

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
صحیح:)))💕 🤣🤣🤣🤣 ن منن زورمم ب خودم نمیرسعع هر وقت میرسع،روزبه ب ارامش دعوتم میکنع💔

منم زورم نمیرسه به خودم فقط ریزش مو دارم دست میکشم به موهام کلی از موهام میاد پایین😐

https://harfeto.timefriend.net/16208550532255