2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مشکلت چیه 

خیلی پیچیدس جاش نیس بگم یه گرفتاری داریم ک همه زندگیم بهش بستگی داره آرامش و امنیت رو ازمون گرفته دلم میخواد خبر خوش حل شدنش رو بشنوم فقط خسسستم

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
اینکه بهم پیام بده

ای وای بخدا داری بیخودی خودتو ناراحت میکنی 

یکم با خودت فکر کن ببین اصلا ارزششو داره 

منم مث تو بودم اما الان ازش خبری نیست 

انقد پشیمونم ک بخاطرش است شو ناراحتی کلی میکشیدم 

خیلی پیچیدس جاش نیس بگم یه گرفتاری داریم ک همه زندگیم بهش بستگی داره آرامش و امنیت رو ازمون گرفته دل ...

هیچ اتفاقی بدی اونقدر موندگار و با ارزش نیست که حاله خودتو خراب کنی.اگه اتفاقه خوب رفته اتفاقه بدم میره.ی روز یه اتفاقه خوب میوفته ک از خوشحالی ذوق مرگ شیم

ای وای بخدا داری بیخودی خودتو ناراحت میکنی  یکم با خودت فکر کن ببین اصلا ارزششو داره  من ...

مسئله برمیگرده به حس درونی ادم اگه میتونستم کنار بیام اینجوری نمیکردم با خودم 

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم 

من هم سرکار میرم هم درس میخونم از بیکاریم نیست ولی واقعا دوستش دارم 

اوایل جدایی اکی بودم الان هرچی میگذره حالم داره بدتر میشه

هیچ اتفاقی بدی اونقدر موندگار و با ارزش نیست که حاله خودتو خراب کنی.اگه اتفاقه خوب رفته اتفاقه بدم م ...

ان شاءالله ک خدا نجاتمون بده

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
خیلی پیچیدس جاش نیس بگم یه گرفتاری داریم ک همه زندگیم بهش بستگی داره آرامش و امنیت رو ازمون گرفته دل ...

باشه عزیزم هر جور راحتی 

اما خب اینجا ک کسی کسیو نمیشناسه بگو یکم شاید سبک شی

خیلی خووبه  حالا هدفت چیه؟

توی هر زمینه زندگی اهداف جداگونه دارم 

کار درس خانواده شخصی 

به نظرم اهداف دنیایی خودشون یه وسیله اند و باید در نهایت همش طوری باشه که آدمو به خدا نزدیک کنه اینجوری هر قدمی که برمیداری حتی اگر نرسی اثر مثبت توی دنیا و آخرتت داره و آرامش داری و درگیر اضطراب و رقابت نمیشی 

در نهایت هم مطمئنی که خدا کمکت میکنه 

ايشالا کیس مورد نظرت خیلی زود پیدا شه  اگر رضا ارزششو واقعا داره تا آخرش بخاطرش بجنگ

ممنونم عزیز دلم انشاءالله

دوست پسرم نیست  نوه ی خاله مامانمه حرفش هست نماز خون و باشعوره معلمم هست خانوادشم خوبن اگه بیاد که نور الا نوره 

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
مسئله برمیگرده به حس درونی ادم اگه میتونستم کنار بیام اینجوری نمیکردم با خودم  نمیدونم واقعا ب ...

آخه داری ب خودت تلقین میکنی 

ببین طرف حتما لیاقت تو رو نداشته 

الان ک از ی رابطه اشتباه آزاد شدی دیگ عقلانی بسنج 

فقط با احساسات نرو جلو 

باشه عزیزم هر جور راحتی  اما خب اینجا ک کسی کسیو نمیشناسه بگو یکم شاید سبک شی

شما برام دعا کن از ته دلت ک حل بشه همه چی نگران زندگیمم...هیچی یه مشکل دادگاهی