2777
2789
عنوان

کلیپ تولد

860 بازدید | 16 پست

به نظرتون برا یکسالگی دخترم ۱۵۰۰ بدم کلیپ درست کنن خوبه حالا با عکس دوتومنی بشه شوهرم میگه بیخیال اما کاری براش نکردم گفتم یه کلیپ بمونه یادگاری حالا نمیدونم کار درست چیه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

خودتم می تونی درست کنی

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتمن خیلی خوبه ما هم میریم باغ البوم و کلیپ خیلی خوب گفته ۱.۵ بما گفت کلیپ از ۳ شروع

عه اخه ۳ دقیقس 

من از اشناهامون هر کی واسه یه سالگی هزینه کرده پشیمون شد ، بچه ها حتی قشنگ وانمیسته یه عکس درست و حسابی ازش بگیرن ! 

واقعا خرج اضافیه 

بزار سالای بعد 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6427629/

براتون-فیلم-تولد-ادیت-میزنم

این تاپیکو ببین استارتر

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...
کی هست تولد دخترت لباس براش گرفتی کجا میبرن باغ میبزن 

بچه من وسر

مرداد

بله لباسشو سفارش دادم

ی باغ میریم کلیپ و البوم و عکاسی

خون ههم خونه مامانم میز میچسنیم دوتا مادربزرکا فقط اونم عکاس‌میارم برای عکاسی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بچه من وسر مرداد بله لباسشو سفارش دادم ی باغ میریم کلیپ و البوم و عکاسی خون ههم خونه مامانم میز ...

چه خوب خونه مادرت