2777
2789
عنوان

کشته مرده خلاقیت مردم در مورد فیلم احضار تو اینستام +++عکسای زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 109 پست

خیلی خُنُکن

چند تا هم تو سایتن

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهروز هکر مشارکت در احضار روح خخخ

فقط اون کامرانی رجیم😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه عینکی خاصو خوب اومد   عینکش رو مخه

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

دقیقا امشب مادر من میگفت این زهره اینا که هیچوقت هیچی نمیخورن چرا مادرش همش میره خرید🍃😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

دقیقا امشب مادر من میگفت این زهره اینا که هیچوقت هیچی نمیخورن چرا مادرش همش میره خرید🍃😂

هر روز خریده بازم میگه هیچی تو خونه نیست😂

فک کنم روح کامرانی یواشکی میاد خوراکی هاشونو میخورن😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

روزمرگی های یه مدیوم