2777
2789

من عاشق ارایشم، هر وقت توی خونه که تنهام و حوصلم سر میره ارایش میکنم

همه لوازم ارایشیام دارم😁منتظرم برم یه سفر که اونجام وسایل ارایش دیگه بگیرم🤦🏻‍♀️کلا به شدت زیاد عاشق ارایش کردنم😄

ولی برای بیرون که قرار مهمی نداشته باشم همون خط چشمو ریمل و یکم لبلو میزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولا من هر روز عصر کرم آرایشی میزنم ضد آفتاب میزنم رژ لب.. خط چشم ریمل مداد چشم مداد ابرو میزنم بدون ...

فقط من حستو درک میکنم😂منم اون روزی خوشبختیو حس میکنم که برم لوازم ارایش بگیرم😂😂

یه بار پلت بزرگ سایه و رژ و چنتا کرم سفارش دادم وقتی دستم رسید بیشتر از روز قبولی کنکورم خوشحال شدم😂😂

خوب حوصله داریا😂😂😂

اره بخدا خییلی دوسدارم بر عکس خواهرام شوهر کردن چپ چپ نگام میکنن ولی من انواع واقسام لوازم آرایشی دارم خیلیم دختر خانمیم اینو گفتم بد فکر نکنین دوسدارم آراسته باشم😍😍😍😍

فقط من حستو درک میکنم😂منم اون روزی خوشبختیو حس میکنم که برم لوازم ارایش بگیرم😂😂 یه بار پلت بزرگ ...

واااای تو هم مثل منی 😍😍😍😍

دیدی چه حس خوشیه واااای وقتی یه کرم آرایشی خوب میخری ریمل حجم دهنده میخری خط چشم عالی میخری رژ رژ وااای خدااا خط لبهای مختلف اصلا انگار تو آسمونی تا جند روز انقد حس و حال خو‌ش میدن به آدم 😍😍😍😍😍

عزیزم زیبای رو هر زنی دوست داره چرا چپ چپ نگات می کنن

اخه خانواده شوهرانشان بدشان میاد آرایش کنن اونام همه رو از چشم خانواده شوهرشون نگاه میکنن به منم میگن آرایش نکن میگم واااا شما عروس اوناین نه من از شما انتظار آرایش ندارن بیخود میکنن به من اشاره کنن من با آراستن خودم روحیم و میسازم

واااای تو هم مثل منی 😍😍😍😍 دیدی چه حس خوشیه واااای وقتی یه کرم آرایشی خوب میخری ریمل حجم دهنده م ...

من یه سالی میشه پلت سایه گرفتم و اولین بار بود میگرفتم نمیدونی الانم که میزنم احساس میکنم روز اوله خریدمش انقد دوسشون دارم😂😂

من تنها چیزی که نمیزنم خط لبه، و هیچوقتم نخریدم

سنمم کمه ولی خیلی دوس دارم ارایش کردنو

البته غلیظم ارایش نمیکنم مثلا اکثرا اگه رو چشام زیاد وقت بذارم برای لبم فقط لبلو میزنم

خیلیم زود یاد میگیرم همه چیو ینی واقعا توش استعداد دارم

همیشه به مامانم میگفتم کنکور قبول نشم میرم ارایشگر میشم😂ولی دگ قبول شدمو این ارزو رو به اون دنیا میبرم🥲

من یه سالی میشه پلت سایه گرفتم و اولین بار بود میگرفتم نمیدونی الانم که میزنم احساس میکنم روز اوله خ ...

الهیییییی عزیزم انشاالله همیشه دلت خوش باشه افرین خوب میکنی انسان تا زندس باید زندگی کنه خوش بگذره روزگار به کامش

اخه خانواده شوهرانشان بدشان میاد آرایش کنن اونام همه رو از چشم خانواده شوهرشون نگاه میکنن به منم میگ ...

بر خلاف شما و خواهرای شما من جشنی می خواستم برم خانوادم گیر دادن موهاتو رنگ کن ارایش کن عصبی شدم گفتم میکاب نمی کنم موهامم رنگ نمی کنم اخرش اونا موفق شدن😂😂

بر خلاف شما و خواهرای شما من جشنی می خواستم برم خانوادم گیر دادن موهاتو رنگ کن ارایش کن عصبی شدم گفت ...

وااااای چقدر روشن فکرن خووووش بحالت من آرزومه موهامو یه رنگ مسی روشن بزنم ولی بکنم فاتحم خوندس😢😢😂😂😂😂