2777
2789

سلام بچه ها

بیاید از سوتی هاو لحظات باحالتون بگید ی ذره حال و هوامون عوض بشه❤️

ی هل بدید پربازدید بشه تو این روزا دلیل خنده و حال خوب آدمای بیشتری بشیم‌🙏

خودم ی بار پشت سر معلم ریاضی‌مون گفتم عجب پدسگیه که از پشتم رد شد گفت خودتی😑😆

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

من پهن شم‌ تو تاپیک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂❤️

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

برای بار هزارم

من به لپ تاب میگم لب کل خانواده ام میدونن

یبار با داداشم دعوام شد گفتم دهنتو ببند اون لبو بده بیاد

هنوزم که هنوزه روم نمیشه درست نگاهش کنم هردومون سرخ و سفید میشیم

خدایا.اینا.چی.بود.خلق.کردی#  

خدایا_منو_گاو_کن#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
پیش مدیر مالیمون گوزیدم ،، الکی قلنج دستمو شکوندم استتار بشه 😌🤕🥴

دیگه شبیه اون صدا هییییچوقت تولید نمیشه لعنتی🤣

تو دانشگاه جلو 30_40تا پسر یه جوری خوردم زمین لنگم180درجه واشد، لعنتی پام گیر کرد تو یه صفحه بزرگ اهنی که انداخته بودن رو یه چاله مثلا کسی نیافته توش، اون تیکه اهنه هم دومتر پرشد اونطرف تر

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
برای بار هزارم من به لپ تاب میگم لب کل خانواده ام میدونن یبار با داداشم دعوام شد گفتم دهنتو ببند ا ...

وای خیلی بده من خودم موقعی که فیلم ستایش پخش میشد خواستم بگم عشق پیری گر بجنبد......

گفتم عشق ک*ی*ری😱😫

حالا همه جا هم سکووووت مطلق شد😂

وای معلموتون خوبه نزدتت

مرد بود و به شدت لاسو🥴

جلو پسرا دانشگا تو کارگاه کلاسمون مثلا میخاسم بگم خیلی حرفه ایم گفتم بابا من شبا تو بغل سنگ فرس میخا ...

😂😂

وااااااااییی من اینو هیچ جایی تعریف نکرده بودم😶😶😶😶😶😶

پدرشوهرمینا دعوت کرده بودم😶

زمستونم بود منه خر لباس زیرمو شسته بودم گذاشتم رو بخاری یادم رفت بردارم😶😶

برادرشوهر مجردم و پدرشوهرم از همه زودتر اومدن توی خونه و ...😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😣

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍