اولین باره عید فطر میبینین؟خو ایران در کل تاریخ همیشه ی روز بعد عربستان عید اعلام میکنه وقتی فردا عربستان عیده پس پس فردا اینجا عیده مگه اهل سنت که اصولا با عربستان یکیه عیدسون
چرا قسم میخوری وقتی هنوز اعلام نشده...همه دنیا اعلام کرده فردا عیده..ایرانم هنوز اعلام نشده
اخبار ۲۰:۳۰رو نگا نکردی؟؟😐
اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ... بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ... واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ... و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم... درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ... تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ... دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم... وووو در آخررر ❤شکرت خدای قشنگم❤
دقیق نگف عیده فردا ولی کل دنیا فرداس عیدشون اینا چون میخان با عربستان یکی نباشن میخان بندازن جمعه اعلام نمیکنن انگار ک بچه بازیه 😑😑😑
اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ... بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ... واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ... و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم... درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ... تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ... دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم... وووو در آخررر ❤شکرت خدای قشنگم❤