ببین چیزی که من یاد گرفتم، اگه غروب آخرین روز ماه رمضان مهمان داشته باشید و خونه شما بعد غروب ...
ددیگه درست و غلطشو اگه میخوای از آدم آگاه بپرس.
اما ما همیشه این موضوع رو رعایت میکنیم و روز عید میریم عید دیدنی، نه شبش
البته بجز این دو سال که کروناست اصلا نمیریم🤦♀️🥺
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
😐یا خدا از چن سال بعد کسی نیس ک فطریه بده ایران دارعه داغون میشه
ما میخاییم وام بگیریم😂😂😂
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
گندمو از کشاورز میخرن ۲ تومن بعد قیمت میزنن ۷ تومن
بیچاره کشاورزا...
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
ببخشید میپرسم من سنم کمه نمیدونم میخوام از مامانم نپرسم چقدر میشه فطریه؟ و باید به کی بدیم
خب عزیزم اگر گندم بدید میشه نفری ۲۱
اگر برنج بدید بستگی به مصرف برنجتون ک اگر ایرانی باشه ۱۰۰ و اگر خارجی باشه ۷۰
میتونید گندم هم بدید