2777
2789
عنوان

ژلیش ناخون

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
نههههههه. اون سوهات بعدش صددد جا کشیده شده 

ی چیزی میدونم امروز ساعت ۱۲ اولین نفر خودم بودم نفر قبلی دیروز بوده ویروس چقد زنده میمونه

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂برو خدا روزیتو جای دیگه بده ایدز چیه اخه 

هی😪

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 
بخدا نهههه من وسواس فکری دارممم باید درمان کنم ولی دنبالش نرفتم الان فقط میخاستم شما دلداریم بدین ای ...

نه عزیزم اول میتراشن بعدا دستی که زخم شده حالا اگرم خون باید بعدش میاد سوهان خونی نمیشه بعدم سعی کن دیگه نری کلا بهداشتی نیست و ناخن های خودتو هم از بین میبره منم وسواس فکری دارم درمان نکردم الان خیلی داغون شدم مشکلات جسمی پیدا کردم الان دارم دارو میخورم

حتما برو پیش روانکاو  اینجوری اذیت میشی

شرایطش ندارم با بچه و بعدم اصن نمیدونم چطوریه تا حالا نرفتم

نه عزیزم اول میتراشن بعدا دستی که زخم شده حالا اگرم خون باید بعدش میاد سوهان خونی نمیشه بعدم سعی کن ...

اولین بارم بود

و صدالبته اخریشه!!!

نه عزیزم اول میتراشن بعدا دستی که زخم شده حالا اگرم خون باید بعدش میاد سوهان خونی نمیشه بعدم سعی کن ...

واقعا منم خیلی داغون ای کاش فقط فکری بود وسواس مریضی و هی فک میکنم تو غذا چیزیه اصن به غذا اعتماد ندارم روانی شدم