2821
2789
عنوان

عکس دسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 51 پست
امشب عیدنیس

شاید بود

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدا گشنمه☹️

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
چقدم جنسشون خوبه  مامانت سلامت باشه

مرسی فدات شم😘

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
هیچکاری از صبح لم دادم 😂😂😂😂😂

🤣🤣 پاشو شام چی میخورین پس

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
توقالب پلاستیکیا بد گذاشتی یخچال

آره قالبم پلاستیکی بود قبلش تو قالبم آب ریختم خیسش کردم آبشو خالی کردم چند دقیقه گذاشتم فریزر درآوردم مایع دسر رو ریختم توش گذاشتم یخچال

قبلنا با روغن خیس میکردم خوب درنمیومد

روزه ام 😂😂😂😂😂😂😂 افطار میخورم  حسش نیس 😂😂😂😂

قبول باشه لطفا سر افطار منو خانوادمو دعا کن😘

باکاکائو چجوردرس میکنی کامل میگی ببخشیدا 😘😘

دولیوان شیر ۵قاشق شکر ۳ قاشق پودر کاکائو 

۴ قاشق نشاسته تو یه لیوان آب سرد مخلوط کردم

همه رو باهم میریزم تو قابلمه میزارم روی گاز انقدر هم میزنم تا خودشو بگیره رد قاشق روی قابلمه میفته خودت میفهمی انگار از دیواره کف جدا میشه دوباره برمیگرده

قابلمه تفلون یا نچسب باشه

اگه بجای کاکائو زعفرون بریزی میشه  زعفرونی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792