2789
من رون خیلی بزرگی داشتم،ران پشت پهلو کمر احساس کوفتگی زیادی دارم،تا دیروز خون آبه خیلی ازم میومد اما ...

چقدر گرون 

بیهوشی کامل هست ؟ اتاق عمل هست ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ران،فرم دهی باسن،پهلو،کمر نه من شکمم تخته

من دخترم میگه میخوام 

منم میترسم 

می‌خواد رونش کوچیک کنه فقط 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

فقط ورزش.. این عمل ها ریسکین.. دور از جون همه کلا لیپوساکشن خطرش بالاست چون احتمال امبولی ش بالاست

من باشگاه میرفتم یه خانومه واقعا تپلی بود.. شاید طی سه ماه بقدری لاغر کرد که کاااملا محسوس بود.. چون تمریناشو جدی و منظم انجام میداد.. رژیمشم رعایت میکرد...

توصیه من ورزشه و اصلاح تغذیه.

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
به خدا ارزش داره،رون به این راحتیا لاغر نمیشه

سلام عزیزم میشه بگید اسم دکترتون چی بود و ادرسش کجاست؟

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

من کار لیپوماتیک خانم دکتر شفیعی رو خیلی قبول دارم

خودم پارسال پیششون انجام دادم و خدارو شکر نه عارضه ای تا الان برام د اشته نه چربی های شکمم برگشته

ادرس سایتوشن رو هم دارم بهت میدم برو سر بزن

آدرس سایت:  https://dr_shafiei.ir 

شماره تماس: 09105656376 - 02166933906

بابا رون که خوشگله من دوست دارم پر باشه پا

البته نمیدونم چقدری بوده که رفتی براش..

من مشکلم کمر و شکمم بود یعنی ورزش میکردما ولی خب اونجوری باربی که میخواستم نمیشد دوست داشتم کمرم یه وجبی بشه 😄که کار دکتر صدری رو که دیدم تو مطبش همه کمرا ۱۰-۱۵سانتی بود منم وسوسه شدم عمل کردم بعد چربیامم ترنسفر به باسن کردم خیلییی ناز شدم

همینو میگم پا و رون پر دوست دارم دیگه بعد شما رفتید خالیش کردید 😂