2777
2789
عنوان

این دختر برای داداشم خوبه بگیرمش؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 66 پست
از اونجا ک مشکل پاشو میگی فک نکنم داداشت قبول کنه میدونی ک پسرا ی دختر بی عیب و نقص میخان

آخه دختر از این خوب تر نیست  دخترا لوس و توقع بالا حسود و.. این اصلا اینجوری نیست کم توقع و مهربون و ..۴ ساله دوستم باهاش یکبار ندیدم عصبانی بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئنی؟؟جاری بازی در نیاره؟؟جاریه من خیلی عذابم داد حتی پز مامانشو بهم میده باورت میشه؟!

خب چیکارکنم اون برای هر دختری ک بیاد جاری بازی درمیاره چاره ایی نیست

😂 باز من گفتم این دوستت اذیت میشه باید کسی بیاد ک نتونه از ظاهرش عیب در بیاره

عیب در بیاره این دوستم انقدر سطح فکرش بالاس ک با حرفای اون تازه ب دوران رسیده ناراحت نمیشه

زنا که بدتر میگن شوهر بکنم😐

جر😂😂😂🤣🤣

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
دختر خاله منم همینطور بود ولی شل بودن خیلی مشکلات داره ها پاش درد میکرد کار خونه نمیتونست بکنه دارو ...

خیلی نیست تو راه رفتن یه مقدار خیلی خیلی کم میلنگه نه ازاینا ک با عصا و اینا را میرن

خیلی نیست تو راه رفتن یه مقدار خیلی خیلی کم میلنگه نه ازاینا ک با عصا و اینا را میرن

عزیزم‌معرفی کن . اما اول مثلا با دوستت ی جا باشیم بزنگ داداشت بیاد دنبالت نا محسوس جفتشون همدیگه رو ببینن بعد به داداشت بگو نظرت چیه و اینا  اینجوری هم دیده  هم بهتر نظرشو میگه

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷