2777
2789
عنوان

وزن جنینم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 37 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هنوزمونده تاموعدزایمانت نگران نباش ماه آخرماه وزن گیری جنینه..باقلم سوپ درست کن بخور مصرف لبنیات ومی ...

وای شماها چقدر خوبین. قلم هم اصلا به یادم نبود. اتفاقا دوست دارم. باورتون میشه یادم نمیاد کی خوردم. واقعا غذاها برام تکراری شدن.قلم ایده خوبیه. پاچه هم مثل همونه یا قلم باشه حتما؟ 

وای شماها چقدر خوبین. قلم هم اصلا به یادم نبود. اتفاقا دوست دارم. باورتون میشه یادم نمیاد کی خوردم. ...

قربونت عزیزم منم چون مشکل توروداشتم درکت میکنم..قلم عالیه حتمابخور.کله پاچه هم خیلی خوبه حتی کله گاوهم معجزه میکنه مخصوصابرای بیشترشدن شیر

حیف عشقی که باتوحرومم شد..
قربونت عزیزم منم چون مشکل توروداشتم درکت میکنم..قلم عالیه حتمابخور.کله پاچه هم خیلی خوبه حتی کله گاو ...

حتما حتما حتما امروز شوهر میگم قلم بخره. یه کمشو تو سوپ میریزم. بقیه اش هم آب قلم رو فریز میکنم تو همه چی میریزم تو عدسی، خورش، سوپ، خلاصه هر چی که بشه. واقعا ایده خوبی بود. نمیدونم چرا اصلا به ذهنمم خطور نکرده بود

عالیه یکم کره بریز توش بخور قول میدم نینیت بالایه سه کیلو باشه پسر من سی و هشت هفته ۳۹۰۰ بود

عدسی هم حتما میخورم دیگه. هر روزم نخورم یه روز درمیون میخورم توش قلم هم میریزم

کباب یه ذره سخته برام خوردنش. قبل حاملگی دوست داشتم. الان کباب سخت میخورم. نمیدونم چیکار کنم 

هرکبابیو؟من ازکباب مرغ بدم میومد ولی کباب گوشتومیخوردم.اگه خوردن کباب برات سخته گوشوبپز بزاریکم آب داشته باشه بانون یابرنج بخور..پای مرغم خیلی خوبه میتونی سوپ درست کنی یااگه مثل من دوست نداری باسیروپیازوفراوون آبپزش کن آبشو بانون بخورخیلی قوت داره

حیف عشقی که باتوحرومم شد..