2777
2789
عنوان

لباسم قشنگه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 68 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشال 

شلوارم شلوارای پارچه‌ای گشاد یا جین مشکی خوب میشه 

بنظرم سندل بیشتر همخونی داره تا کفشای دیگه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

مبارک باشه

ولی جالب نیست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

باشال  شلوارم شلوارای پارچه‌ای گشاد یا جین مشکی خوب میشه  بنظرم سندل بیشتر همخونی داره ت ...

شال چه رنگی عزیز؟؟؟

مگر می شود تو باشی و عشق چنین رنگ پریده و غمگین زیر پیراهن من قوز کرده باشد؟..🌹👌

با شال مشکی و شلوار مشکی بپوش

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
شال چه رنگی عزیز؟؟؟

شال مشکی یا سورمه‌ای 

یا رنگای مکملش مثل زرد اگه استایلای رنگی تر دوست داری 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
نمیخوای عکس بگداری. به کسایی که اومدن تاپیکت احترام نمیگذاری برای حرف خودت ارزش قائل باش

گذاشتم .اسلاید دوم

مگر می شود تو باشی و عشق چنین رنگ پریده و غمگین زیر پیراهن من قوز کرده باشد؟..🌹👌
شال مشکی یا سورمه‌ای  یا رنگای مکملش مثل زرد اگه استایلای رنگی تر دوست داری

مرسی .اما همه گفتن زشته دلم نمیخادش دیگه.بلند بود کوتاهش کردم