2777
2789

.. 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

گوزوها_الان_میان# 😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوزوها_الان_میان# 😂

😂

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

عروسی من چون تو کرونا بود 

تو باغ عموم برگزار شد شب قبلش تو خونه داشتم به زنداییم شرح میدادم باغ عموم چطوریه

که بدفه برگشتم دیدم عروس عموم  داره نگام میکنه

و حرفمو به احتمال زیاد شنیده 

خعلی خجالت کشیدوم🙊

سوتی نیست ی بار خوردم زمین ت خیابون خیلی بد بود ینی صاف خوردم زمین مثل شیرجه خیلی بد بود انگار کل خیابون یهو اینطرفو نگا کرد دوستمم داشت خفه میشد انقد خندیده بود من دیگه اون آدم سابق نشدم...😔

چه تلگرامی نصب کنم که هم فیلترنباشه هم خودکار تو کانالای مختلف عضوم نکنه😅❤

فکر کنم هنوز به وجود نیومده باشه 🤦🏻‍♀️

من همین الان تو تایپوم سوتی م رو گذاشتم خخخخ عیب نداره اینجا هم میزارمش

آقا من یه عمو دارم این خیییلی شوخه هروقت زنگ میزنه خونمون صداشو عوض میکنه اذیتمون میکنه خخخ

چند وقت پیش تلفن زنگ خورد برداشتم یه آقای گفت سلام آقای فلانی خونه است؟(بابام رو میگفت) منم دقت وردم دیدم صداش خیییلی شبیه شروع کردم اذیت کردن که عمو خودتی دیکه شناختمت:))

بعد اون یارو هم گیج سده بود هی میپرسید آقای فلانی هست؟اشتباه گرفتید منم هی میگفتم نههه هودتی شناختم دیگه اذیت نکن 

دیگه بنده خدا آخرش کم اورد گفت خانم فلانی :/ به آقای فلانی بگید بسته اشون اومده بیاد ببره و قطع کرد 

وااااااای الان بیچاره با خودش میگه نکا دخترش یه تخته اش کمه :/ 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

😂هیچ دیگه خلاصه ی بار تو اتاقم بودم داشتم لباسامو مرتب میکردم بعد قرار بود شوهر عمه هام و عمه هام بیان خونمون بعد من نشسته بودم لباس تا میزدم اهنگ میخوندم هی میگفتم کیرووونا کیروناااا ما داریم میایم (منظورم کرونا) بعد شوهرعمم و بچش یهو درو باز کردن من کپ کردم اوناهم هردو زل زدن ب من 😐 ابرو حیثیتم رفت