2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط۶

ما رفته بودیم سفر

منتظر بودیم تا اتاق تخلیه شه ما بریم تو اتاقمون

من خیلیییی جیشم گرفته بود

بابام منو برد دستشویی

هتلش فقط فرنگی داشت

همین شکل6نشستم نمیتونستم بیام پایین

بابامو صدا میزدم گریهههه ها😂😂بابام گف خنگ چرا اینطوری نشستی

4سالم بود🥺😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
من زمان بارداریم استفاده کردم خیلی راحته مخصوصا وقتی شماره ۲ داری😅 چیه ایرانی پادرد میگیری

😐فقط دشوری با ایرانی حال میده😂اونجایی که زور میزنی پاتم دزد میگیره ی حاله دیگه داره

واقعا عجیبه. ما هم نمیفهمیم شما چرا اینقدر رو این موضوع مانور میدید. راحت اتفاقا میشه خودتون رو بشورید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من زمان بارداریم استفاده کردم خیلی راحته مخصوصا وقتی شماره ۲ داری😅 چیه ایرانی پادرد میگیری

بعد چجوری خودت و میشوی 😂😑 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕