2777
2789
😐فقط دشوری با ایرانی حال میده😂اونجایی که زور میزنی پاتم دزد میگیره ی حاله دیگه داره

رونات از فشار داغ میشه انگشتای پات گزگز میکنه اما هنوز خیلی از راه مونده😆✌

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت با رسم شکل توضیح بدم😅

اره اره 😂

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
برای من سواله واقعا با اب خودشونو میشورن اونوقت؟

مگه با نوشابه هم میشه؟😑

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
😐فقط دشوری با ایرانی حال میده😂اونجایی که زور میزنی پاتم دزد میگیره ی حاله دیگه داره

اخخخخ ارههه😂😂😍😍😍

چقد تو همین حالت خابم بردااا

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
اخخخخ ارههه😂😂😍😍😍 چقد تو همین حالت خابم بردااا

فک میکردم فقط من توی دسشویی خوابم برده😐😑😂😂😂😂

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

یاد نقی افتادم میگه دشوری😄😄

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤