2777
2789
چطوریه چیکار میکنی رتبه چند میخواد؟🙏

خب گیاه پزشکی رشته خوبیه توی گل خونه میشی پزشک گیاهان درآمد خوبی داره به شرطی که پول داشته باشی گل خونه بزنی البته خیلی ها هم به طور آزاد کار میکنن رتبه رو هم نمیدونم

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
موفق باشی عزیزم😍 میتونی راجبش توضیح بدی؟و چ رتبه ای میخواد🙏

رشته ای بسیار عالی، و شیرین و دوست داشتی ، من واقعا از خواندنش لذت بردم، بازار کار عالی، برای کارخانه های تولید کننده هر نوع مواد غذایی داره،شما که دوست داری استاد دانشگاه بشی باید بعد کارشناسی، ارشد بگیری، بعد هم دکترا، تا انشاالله بتونی برای دانشگاه های آزاد و غیر دولتی تو مرحله اول جذب بشی، من چهار سال پیش دکترا قبول شدم ولی به خاطر دخترم که اون موقع ۲ ساله بود نرفتم، امسال هم قبول شدم منتظر نتایج ثانویه هستم، رتبه رو نمیدونم چون من تقریبا ۱۴/ ۱۵ سال قبل قبول شدم، شرایط پذیرش دانشگاهها با الان خیلی متفاوت بود

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوریه چیکار میکنی رتبه چند میخواد؟🙏

کشاورزی رو هم با رتبه پایین میشه اورد بعدش هم هم میشه گل خونه زد هم زمین بخری و درخت یا گیاه های اصلاح شده پرورش بدی

یکی از آشنا های دور ما رف همین کار رو کرد ( سامان یکی از شهر های چهارمحال)  خودش گف بعد ۴ سال درختان به بار نشست ۳۰۰ تومن فقط سال اول فروختم

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
چ رتبه ای میخواد ؟چطوریه؟🙏

بستگی به دانشگاه مدنظرت داره 

مثلا دانشگاه های غیرانتفاعی با هر رتبه ای می تونید برید.

دانشگاه های دولتی هم بسته به دانشگاه متفاوته دیگه

بازارکارشم خوبه

:)
رشته ای بسیار عالی، و شیرین و دوست داشتی ، من واقعا از خواندنش لذت بردم، بازار کار عالی، برای کارخان ...

مرسی عزیزدلم😍منم تحقیق کردم خوشم اومد میتونم بپرسم تا چندسالگی درس ها تموم میشن؟

[QUOTE=190246139]مرسی عزیزدلم😍منم تحقیق کردم خوشم اومد میتونم بپرسم تا چندسالگی ۴ سال کارشناسی، دوسال ارشد، ۴ سال هم دکترا، طول میکشه، دیگه بستگی داره چند سالگی وارد دانشگاه بشی، و اینکه خوب درس بخونی بتونی مقاطع تحصیلی رو به موقع تموم کنی

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️