چرا نینی سایت همش شده تاپیکای خیانت و... 😐 خوندن اینا چ تاثیر بدی تو رابطم با شوهرم میتونه داشته باشه؟ حس میکنم یه زاویه دید دیگه ب ادم میده،،، یطور حس ترس و شک..
نینی سایت مال آدم هایی که توی دنیای واقعی نمی تونن با کسی دردل کنن یا اگر هم دردل کنن کسی درکشون نمی ...
دقیقا و خب اینا تاچیزی میشه روی میارن ب اینترنت و اولین سایتیم ک میاد همین نینی سایته. و اینکه اونایی ک مشکلی ندارن نمیان بگن وای ما چقد خوشبختیم خوشبحالمون. همیشه منفیا بیشتر دیده میشن..
ببینین اینطوری بگم که البته نظر شخصی منه خوندن این چیزا شاید این دیدگاه رو براتون بوجود بیاره که ممکنه همچین چیزایی تو زندگی من هم اتفاق بیوفته و با خودتون میگین ک خب حداقل بهتره که پیشگیری کنم اینطوری بگم ک باعث میشه ک کارایی شاید انجام بدین ک در نظر خودتون دارین کارایی انجام میدین ک باعث نشن همچین اتفاقایی تو زندگیتون بیوفته در واقع رفته رفته شما نسبت به زندگیتون شکاک میشی و ممکنه حتی چیزای کوچیکی ک اتفاق میوفته رو هم خیلی بزرگ جلوه بدین اینایی ک میگم تنها بستگی به این داره ک شما از نظر اخلاقی چطور ادمی و یا شخصیتی داشته باشین حتما همینطوری نیست ک من میگم ولی بنظرم اگه با خوندن همچین چیزایی باعث میشه نسبت به اتفاقای اطرافتون شک بوجود بیاد بنظرم کلا نخونین درمورد این چیزا چون ذهنتون نا خوداگاه بنظرم علاقه پیدا میکنه به این چیزا و شاید حتی باعث شه که دوست داشته باشین همچین تجربه ای براتون بوجود بیاد از کلمه دوست داشتن بد برداشت نکنین نه اینک شما بخوایین اما بعضیا هستن ک دست خودشون نیست و حتی شاید با اینک همچین چیزی براشون اتفاق نیوفته هم خودشون نمیدونم حالا مریضیه چیه ولی انگار علاقه دارن به همچین چیزایی ک حتی خودشون هم میدونن چقد میتونه بد باشه براشون ولی انگار دستشون نیست حالا شاید هم بگین اشتباه میکنم ولی خب دیدم شخصا ک همچین کسایی هم وجود دارن با همچین ذهن مریضی خوندن این چیزا نباید تو زندگیتون تاثیری بزاره چون ک همه این چیزا مشکلات یک نفر دیگس و دلیل بر این نیست ک اون مشکلات قطعا تو زندگی شماهم اتفاق میوفته ک باعث بشه شکاک بشین ولی اگ جنبه شو دارین میتونین به عنوان یه دوست با اون شخص درد و دل کنین و یا نظرتونو بگین
ببینین اینطوری بگم که البته نظر شخصی منه خوندن این چیزا شاید این دیدگاه رو براتون بوجود بیاره که &nb ...
دقیقا همینطوره.. یه حس ترس دارم. مثلا یه تاپیک چن دیقه پیش نوشته بود ک تواینستاش به یه پیجی پیام داده و... ، یه لحظه ذهنم رفت ک نزارم شوهرم زیاد اینستا بره، دیگ نمیدونم اینارو هشدار درنظربگیریم و ب.چشم یادگیری بشون نگا کنیم، یا شک و ترس بی اساس:/
دقیقا همینطوره.. یه حس ترس دارم. مثلا یه تاپیک چن دیقه پیش نوشته بود ک تواینستاش به یه پیجی پیام داد ...
والا استفاده از فضای مجازی نیاز به جنبه هست ک متاسفانه خیلیا ندارن البته خودم شخصا برای اینک کلا راحت باشم چند سالی میشه که اینستا رو پاک کردم فضای مسمومی داره و اگ مشکلی دارین میتونین در میون بزارین با همسرتون در این موارد البته نمیدونم همسرتون چه برداشتی میکنن ممکنه ک بد برداشت بکنن و یا اگ شما بتونین خوب توضیح بدین شایدم درکتون کنن چون خودم متاهل نیستم حالا و نمیتونم نظری در این مورد بدم ولی بهتر نیست بنظرتون در مورد این مشکلات با همسرتون حرف بزنین ؟ درمورد مثلا همین اینستا اگ احساس ناراحتی دارین درموردش جوری توضیح بدین ک فک نکنه که مشکل از خود ایشونه بلکه مشکله از بعضی ادمایی هستش ک این فضارو مسموم کردن ولی خب ممکنه اینطوریم برداشت کنه ک خب این ادما اینجا هستن فرضا اما چرا باید فک کنی ک من ممکنه قاطی این ادما بشم ممکنه این چیزارو هم بشنوین ولی اگ دو طرفتون هم بدتون میاد برای راحتی همدیگ هم ک شده اگ خواستین میتونین از این فضا خداخافظی کنی برای راحتی خودتون ولی بازم میگم ممکنه واکنشای مختلفی ببینین بستگی به همسرتون داره و نوع توضیح شما