2777
2789
راجب زندگی نامه بازم میدونید؟

زندگی نامه که نمیشه گفت ولی راجب اون شخص بله مثلا سریال اهریمن داوینچی البته برای دانلود فیلم و سریال به هیچ وجه از سایتا دانلود نکنین اگ تونستین از تو کانالای تلگرامی   پیدا و دانلود کنین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی نامه که نمیشه گفت ولی راجب اون شخص بله مثلا سریال اهریمن داوینچی البته برای دانلود فیلم و سریا ...

من همیشه از سایتا دان میکنم

مشکلیم ندارن ک

راجب خده زندگی دانشمند بازم سینمایی میدونی

من کل گوگلو زیر و رو کردم اکثرشونو دیدم-_-

...my fv singers are lynn and Remington
من همیشه از سایتا دان میکنم مشکلیم ندارن ک راجب خده زندگی دانشمند بازم سینمایی میدونی من کل گوگلو ...

سایتا همشون سانسور میکنن تازگیا بخاطر فیلیمو و نماوا و البته دوبله ک کلا دوبله دیدن فیلم خیانت به فیلمه واقعا 

فیلمای قدیمی رو البته میتونین از مای فیلم دانلود کنین اونم  قدیمیا فقط چون سانسور نمیکنه ولی برای بقیه یا جدیدایی ک میان  سعی کنین از کانالای تلگرامی استفاده کنین چندتا راهی ک میگم حتما استفاده کنین 

میتونین با کپی کردن لینک اون فیلم از تلگرام و اضافه کردنش به برنامه adm توی گوشی میتونین لینک دانلود مستقیمشو دریافت کنین و به راحتی دانلود کنین یا اگ تو کامپیوتر و یا لب تاپ هستین لینک فیلم رو کپی کنین از کانال تلگرام و اضافه کنین به برنامه idm و لینک مستقیمشو دریافت کنین خیلی راحت دانلودش کنین اگ اینجا هم متوجه منظورم نمیشین میتونین تو یوتیوب یه سرچی بکنین 

منم نفهمیدم😁 ولی ژانر علمی الان حوصله ندارم ببینم

برین سراغ فیلمای معمایی جنایی مثل zodiac 2007

memories of murder

prisoners

gone girl

usual suspects

insomina

mulholland drive

فیلم زودیاک و خاطرات یک قتل بر اساس واقعیت ساخته شده و اگر خواستین میتونین درمورد اونا هم توی گوگل سرچ کنین و داستانشون رو بخونین به شدت جالبن