2777
2789
عنوان

کی گزارش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه تا ادم عقده ای اومدن تاپیک قبلیم گزارش زدن نی نی یارم زود اخطار داد قفل کرد وقتی کارش داریم ...

مورد دار بوده و قفل شدع

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

راجب دوستم بود که از دوست پسرش جدا شده حالش خیلی بده کمک خواستم بگن چطوری برش گردونم ب زندگی عادی

فقط زمان حالشو خوب میکنه تجربه دارم

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
نه بابا برو ببین خودت قفله.... نی نی سایتم مزخرف شده اخیرا 

اوهوم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
در مورد چی بود اسی. عصبی😂😂😂

بابا راجب دوستم بود که از دوست پسرش جدا شده و الان حالش بده روانش بهم ریخته گفتم بچه ها راه حل بدین خوشحالش کنم یهو ریختن گفتن ایسگا کردی گزارش میزنیم 🤣

گمونم یه اکیپ تاپیک خراب کن اومده نی نی سایت

نی نی یارم موقعی ک باید باشه هزرتا صداش میکنیم نیست وقتی هم نباید باشه بیکار میشه تندتند قفل میکنه

🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خوب کردن گزارش زدن. بی بندو باری را رواج ندید. این خانوم یه خیانت کار. خدا خودش تقاص شوهر و بچش ازش ...

خدا تقاص قضاوت شماهم بگیره که الکی نظر میدین....شوهرش یه مشکلی براش پیش اومده سر همون قضیم دوستم با دوست پسرش اشنا شد شوهرشم کاملا راضیه شما ناراصی هام گور باباتون اه 

اسی  شوهر دوستت بی غیرت یوده از اینا که کاکولدید چیه بهش میگن از اونا بوده

ن بابا طفلک یه بیماری داره چند ساله کارشم جوریه ک نیست خونه هیچ وقت دوست منم خانوادشو از دست داده روحیش داغون بود