2777
2789
میشه نظرتو راجب منم بگی؟ 

عزیزم فالگیر نیستما 

ولی میخوای فال حافظ بگیرم برات؟؟؟

اگ میخوای

۵ تا صلوات بفرس 

سوره حمد را خلوص نیت بخون

برا شهدای اسلام صلوات بفرس

نیت کن بهم بگو بگیرم برات

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فال با كارت بلدم اگر كسي ميخواد بگيرم البته فقط جنبه فان داره

تو رو خدا من....اسممو تو خصوصی,میگم

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
من فال با كارت بلدم اگر كسي ميخواد بگيرم البته فقط جنبه فان داره

منوووو اسمم ایداس اسم طرقم عرفان میخوام ببینم کی برمیگرده

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
انجام دادم آیدا ژووون

۱-   خیلی خود را به ظواهر این دنیا سرگرم مکن و تمام فکر و ذکرت نباشد زیرا دنیا کوچتر از آنست که جنابعالی فکر آنرا می کنید توکلت را برخدا بکن دربعضی موارد اجرای خواسته ها به تاخیر می افتد و اصولا انسان نه جبری مطلق ونه اختیاری مطلق است
۲-   لسان الغیب در بیت آخر پاسخ شما را داده و راهنمایی فرموده که (زاهد شراب بهشتی از چشمه کوثر و حافظ باده از جام عشق خواست تا بینیم که مشیت اهلی که پدید آوردنده هستی دراین میان است چه خواهد ) پس شما دل رابه دست خدا بسپارید و سوره مبارکه السجده را از آیه ۱ تا ۳۰ با خلوص نیت و با معنی بخوانید و نذری که کرده اید ادا کنید و به یکی از مشاهد متبرکه بروید دعا کنید که بسیار سودمند است
۳-   شما که انسانی وارسته مودب با نظم و مهربان هستید و ارزش قائل نیستید و بسیار هم دست و دلباز و گشاده روی و بخشنده می باشد چرا لجبازی و یکدندگی می کنی بیا و ازاین کارصرف نظر کن و یا لااقل برای مدتی آن رابه تاخیر بنداز تا موقعیت بهتری برای شما حاصل شود چون هنوز این اندیشه خام است .
۴-   یکی درخانه شما را خیلی دوست دارد و شب و روز درفکر شماست با اومهربان باش و احترامش را نگهدار
۵-   دیگران نسبت به شما حسادت می ورزند این هفته با شخصی ملاقات خواهی کرد که بسیار سودمنداست مسافرت را توصیه میکنم ولی خرید و فروش زود است در امور علمی پیشرفت حاصل می شود ولی نیاز به کوشش زیادتر دارد ازدواج و طاق هردو عملی نمی شود بیمار شفا می یابد
۶-   نگران نباشید بلاخره کارها بر وفق مراد شما میشود به چیزهایی که از آن بیخبر بودید آگاه می شوید به زندگی عشق بورز و دوست داشته باش و به فکر ناملایمات نباش و با همه مهربان باش.