2777
2789
عنوان

🌺🌺چله بارداری🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 7822 بازدید | 1149 پست

خوندم به نیت مریم جون، انشالا حاجت روا بشن 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

دوستان من فردا یا پس فردا پریود میشم،تو زمان پریود نمیشه خوند؟؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷روز سوم چله سوره مریم به نیت 👈🌺سمیه🌺خونده میشه 

التماس دعا براشون 🙏🙏🙏🙏

هرکس خوند میتونه اعلام کنه 🙏🙏🙏

ان شاا...با دعای شما عزیزان دامنشون سبز بشه 🙏🙏

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

سلام من به نیت سمیه خانم خوندم انشالله حاجت روا بشن ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

عزیزم شرمنده من مریض شدم اصلا نی نی سایتم نیومدم نتونستم بخونم تاحالا به نیت چه کسایی خوندبن؟ منم بشینم زود زود بخونم برسم شمارو

عزیزم شرمنده من مریض شدم اصلا نی نی سایتم نیومدم نتونستم بخونم تاحالا به نیت چه کسایی خوندبن؟ منم بشینم زود زود بخونم برسم شمارو

سلام 

به نیت سمیه خانم خونده شد 

انشاالله حاجت روا بشن و به زودی زود دامنشون سبز بشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

و اینکه لطف کنید یه لیست از اسامی تهیه کنید و بزارید ک خیلی سخته همش بین پیامک‌ها بگردی ببینی نوبت کی هست بخونی 

ممنون از شما ❤️