2777
2789
عنوان

🌺🌺چله بارداری🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 7822 بازدید | 1149 پست
چله رو باتوسل به باب الحوائج حضرت علی اصغر شروع میکنیم🙏  تاریخ ۲/۲۸ روز اول چله سوره مریم هست ...

الهی آمیییین🙏🙏🙏

ان شاالله شماهم هرچی ازخدامیخای بهت بده که باعث این کارخیرشدی عزیزم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چله رو باتوسل به باب الحوائج حضرت علی اصغر شروع میکنیم🙏  تاریخ ۲/۲۸ روز اول چله سوره مریم هست ...

خوندم عزیزم مرسی.انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه .عزیزم عاقبت به خیر بشی و انشاالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده ابهی آمین

🌸دعای نادعلی 🌸📖‍ بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم📖. نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَ ...

خوندم عزیزم انشالله همه عزیزان حاجت روا بشن ❤❤خدابه شما که انقد مهربون هستید بهترینارو نصیب کنه💖💜

خدابزرگه🥰

[QUOTE=190943625]چله رو باتوسل به باب الحوائج حضرت علی اصغر شروع میکنیم🙏  تاریخ ۲/۲۸ روز اول چله سوره مریم هست ...[/QUOT،روز اول سوره مریم،بعدش سوره مریم بخونیم فقط؟؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

قرائت شد،انشالا همه حاجت روا بشیم 🙏

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

استارتر خوندن سوره مریم از فردا شروع میشه؟